XLIX Universitat Catalana d'Estiu

XLIX Universitat Catalana d'Estiu

Més informació

Organitzador FUNDACIÓ UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU
Adreça de l'organitzador
Correu correu@uce.cat
URI Web

Més Informació
Adreça
Liceu Renouvier Carretera de Catllà, s.núm. 66500Prada

A les portes del Referèndum de l'1 d'octubre, les jornades a Prada, se centraran en ponències al voltant del patrimoni històric, la mobilització civil, la cultura, el medi ambient...

Curs Inici: 16/08/2017 a les 10:00   Final: 23/08/2017 a les 20:30

Sota el lema "Una societat, una cultura, un país, un futur", la Fundació Universitat Catalana d'Estiu organitza la XLIX Universitat Catalana d'Estiu del 16 al 23 d'agost al Liceu Renouvier, de Prada (capital de comarca del Conflent, Catalunya del Nord). Es troba a uns 50 Km de Perpinyà i de Puigcerdà.

L’activitat diària a l’UCE comença de 9 a 12 del migdia amb els cursos i els seminaris i continua de 12 a 1 del migdia amb els actes públics (homenatges i conferències). Després de dinar, de 3 a 5 de la tarda, podeu assistir als tallers i de 5 a 7 als debats i taules rodones. Cada vespre i per a tots els matriculats hi ha concerts i espectacles: alguns dies a les 8, a l’amfiteatre del Liceu Renouvier, a les 9 a la plaça de la vila. A partir de les 11, també cada nit hi ha una programació de cinema a la sala Lido de Prada. Per a més informació de continguts, podeu consultar aquest enllaç.

Des del mateix web podeu enviar les vostres dades omplint el formulari de prematrícula. L'organització es posarà en contacte amb vosaltres per a formalitzar-la i posteriorment rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE un cop hagueu fet la transferència. Si ho preferiu ho podeu fer per telèfon (933 172 411 o 933 172 458) donant les vostres dades i fent posteriorment una transferència bancària al compte que se us indicarà.

El preu de la matrícula d’activitats inclou l'assistència als cursos, seminaris, conferències, debats, homenatges, tallers, debats, taules rodones, concerts i cinema. El preu de l’estada inclou la pernoctació al Liceu i la manutenció (sopar del dia d'arribada, esmorzar i dinar de l'endemà). L’allotjament és al Liceu Renouvier i a l'Alberg Pau Casals - Canigó, les habitacions són de quatre llits i amb servei de llençols. Us recordem que heu de dur tovallola i cadenat per si voleu tancar les vostres pertinences.

Els preus per a tota l’edició són els següents:

- Adults: 427,00 €
- Joves (de 15 a 25 anys): 371,00 €
- Nens (de 0 a 14 anys): 336,00 €
- Preu de l'autocar per persona: 39,00 €

Els preus per dia són els següents:

Preu per dia d’estada i manutenció: 42,00 € (adults, joves i nens)
Matrícula d’activitats per dia d’adults: 19,00 €
Matrícula d’activitats per dia de joves: 11,00 €
Matrícula d’activitats per dia de nens: 6,00 €

Estada: una jornada inclou del sopar del dia d’arribada al dinar de l’endemà.