Contes pel món estrena dos contes per Sant Jordi

Projecte de cooperació Cap nen sense conte
Dilluns, 23/04/2012

"Wazi" i "El rei mussol" són els dos contes que la Fundació Contes pel Món estrena per Sant Jordi, el primer en castellà i el segon en català. Amb la compra d’aquests llibres es contribueix a finançar el projecte de cooperació “Cap nen sense conte” que aquesta entitat duu a terme a Moçambic.

El dia de Sant Jordi, la Fundació Contes pel món posa a la venda dos nous contes de la tradició oral de Moçambic, en català i en castellà: Wazi i El rei mussol.

Es tracta del tercer i el quart títol de la col·lecció Oràlia, editada conjuntament amb l’Editorial Proteus amb la voluntat de difondre les cultures minoritàries i la seva literatura oral.

Wazi, escrit per Rogério Manjate i il·lustrat per Celestino Mudaulane, recrea una història de la cultura ronga, del sud de Moçambic, fortament arrelada a la natura.

El rei mussol, escrit per Ungulani Ba Ka Khosa i il·lustrat per Americo Amos Mavale, és una faula tradicional del poble sena, un dels grups culturals més nombrosos a Moçambic, que també és present a Malawi i Zimbabwe.

Dilluns 23 d'abril, Contes pel món posarà a la venda aquests i la resta de contes d’Oràlia:

  • Pla de Nicolás Salmerón del barri de Gràcia de Barcelona (des de les 11h)
  • Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (de 10 a 20h).

Els diners recaptats per la venda dels llibres contribuiran a finançar el projecte de cooperació Cap nen sense conte que l’entitat duu a terme a Moçambic.

Data: 

Dilluns 23 abr

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@contespelmon.org
CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.