Enrenou, una iniciativa comunitària d'oci per a adults

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Enrenou, una iniciativa comunitària d'oci per a adults

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Amb aquest projecte que es duu a terme al barri de Marianao de Sant Boi del Llobregat es volen oferir espais d'oci a persones de més de 35 anys.

Enrenou s'emmarca dins del procés comunitari Marianao Técor, que impulsa al barri diferents iniciatives per tal de donar resposta a les necessitats que es detecten i millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes.

Una de les necessitats que han estat detectades al barri de Marianao és la manca de varietat d'activitats d'oci per a adults gratuïtes o amb un preu simbòlic. És per això que es vol crear una programació comunitària adreçada a aquest sector de la població i cogestionada amb la mateixa ciutadania.

El projecte es proposa incidir de manera positiva en el benestar de les persones amb el tipus d'activitats que es duran a terme, per exemple, promocionant els hàbits saludables i generant relacions de suport i vincles.

En la seva primera fase es volen conèixer els interessos de la població major de 35 anys per poder organitzar posteriorment espais de trobada i gaudir conjuntament de les aficions més demandades. Les propostes es poden fer arribar a partir d'aquest formulari online.

Comentaris

Bona tarda, us escric en representació d'un grup d'estudiants de la Universitat de Vic, els quals realitzem un treball sobre activitats d'oci per gent adulta. Ens agradaria molt conversar o si poguèssiu respondre unes breus preguntes amb relació al vostre projecte i a l'oci per gent adulta. Restem a l'espera,moltes gràcies!

Bona tarda Marc,

Podeu contactar amb la Fundació Marianao, aquestes són les seves dades:

Pl. Joan N. García-Nieto, s/n · Sant Boi de Llobregat | tecor@marianao.net | 93 630 30 62 | 93 640 14 02

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou