Enrenou, una iniciativa comunitària d'oci per a adults

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Enrenou, una iniciativa comunitària d'oci per a adults

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Amb aquest projecte que es duu a terme al barri de Marianao de Sant Boi del Llobregat es volen oferir espais d'oci a persones de més de 35 anys.

Enrenou s'emmarca dins del procés comunitari Marianao Técor, que impulsa al barri diferents iniciatives per tal de donar resposta a les necessitats que es detecten i millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes.

Una de les necessitats que han estat detectades al barri de Marianao és la manca de varietat d'activitats d'oci per a adults gratuïtes o amb un preu simbòlic. És per això que es vol crear una programació comunitària adreçada a aquest sector de la població i cogestionada amb la mateixa ciutadania.

El projecte es proposa incidir de manera positiva en el benestar de les persones amb el tipus d'activitats que es duran a terme, per exemple, promocionant els hàbits saludables i generant relacions de suport i vincles.

En la seva primera fase es volen conèixer els interessos de la població major de 35 anys per poder organitzar posteriorment espais de trobada i gaudir conjuntament de les aficions més demandades. Les propostes es poden fer arribar a partir d'aquest formulari online.

Afegeix un comentari nou
2

Bona tarda, us escric en representació d'un grup d'estudiants de la Universitat de Vic, els quals realitzem un treball sobre activitats d'oci per gent adulta. Ens agradaria molt conversar o si poguèssiu respondre unes breus preguntes amb relació al vostre projecte i a l'oci per gent adulta. Restem a l'espera,moltes gràcies!

Bona tarda Marc,

Podeu contactar amb la Fundació Marianao, aquestes són les seves dades:

Pl. Joan N. García-Nieto, s/n · Sant Boi de Llobregat | tecor@marianao.net | 93 630 30 62 | 93 640 14 02

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org