Espectacle solidari

La Fundació Ateneu Sant Roc finança projectes d'infància i joves en risc social amb el musical Hair.

Podeu donar un cop de mà a l'Ateneu Sant Roc i la seva Fundació, aquesta vegada, gaudint d'un espectacle musical i col·laborant econòmicament en benefici dels projectes d'infància i joves en risc social de la Fundació Ateneu Sant Roc.

Quan?

El musical "HAIR"
Dia:17 de febrer de 2011

Lloc:Teatre Apolo
Hora: a les 21.00 h

Entrada: 25 euros
Donatius Fila O: 2100-0365-35-0200142257

Cal fer la reserva i recollir les entrades a la secretaria de l'Ateneu.  (ateneu@fundaciosantroc.org)

Què és l'Ateneu Sant Roc?

Va nèixer el 1969, al barri de Sant Roc de Badalona, com una resposta de la societat civil davant la falta d’equipaments mínims (llum, pavimentació...) i serveis (escoles, centres de salut...);  arrel de les reivindicacions veïnals. Es va anomenar Centre Social Cultural Sant Roc i va ser una iniciativa parroquial que oferia esplai, grup de dones, cultura, habitatge i consultors mèdics i jurídics.

Al 1987 es va declarar entitat autònoma, coneguda com a Ateneu Popular Sant Roc, i va continuar donant servei al barri. Més endavant, al 2005 es crearia la Fundació Ateneu Sant Roc, per donar suport als veïns i veïnes i treballar per la cohesió social, fomentant la participació i incidint, especialment en els col·lectius en risc d’exclusió social.

Treballa a través de diferents projectes adreçats a totes les edats:

  • Amb els infants i joves del barri porten a terme un treball compensatori i preventiu que eviti, en la mesura dels possibles, el deteriorament de les situacions de risc,
  • Amb les famílies i la resta d’adults on és fonamental crear espais de trobada per tal d’augmentar la formació i la participació social.
  • Darrerament, amb el canvi de població fomenta la relació intercultural entre els diferents col·lectius treballant des del coneixement mutu i el respecte

Fundació Ateneu Sant Roc
c. Càceres, 34-36
08918 BADALONA
93 399 39 51
ateneu@fundacioateneusantroc.org
www.fundacioateneusantroc.org

Afegeix un comentari nou