Generant valor social i ocupació

Generant valor social i ocupació

Resum: 

El Club Muntanyenc Sant Cugat explicarà a la Jornada de Suport Associatiu com està gestionant el seu personal, amb motiu de la regularització que Inspecció de treball requereix als clubs esportius.

Les persones, el principal actiu del Club

El Club Muntanyenc Sant Cugat es defineix com una entitat “de caire cultural, esportiva i educadora”, especialment sensibilitzada pel que fa a la sostenibilitat i l’ecologia.

La seva missió té a veure amb el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, esportiva, cultural i social i la millora de la convivència i el capital social de Sant Cugat.

Per desenvolupar la seva missió, el Club Muntanyenc té clar que el principal actiu de l’entitat és el seu equip humà i que, a més, per garantir la qualitat de les activitats cal contractar els millors professionals.

Certament, augmentar la despesa de personal pot repercutir en el preu de les activitats. No obstant això i malgrat que el Club s’esforça per mantenir la competitivitat dels seus preus, també entén que la despesa en personal és una inversió social en el sentit que:

  • Es referma la fidelitat i el compromís dels treballadors amb el projecte.
  • Augmenta la qualitat de les activitats.
  • Es crea ocupació de qualitat.

Així, encara que actualment la despesa de personal hagi esdevingut la principal despesa del Club, els avantatges que té per al conjunt de la base social la correcta gestió de les persones superen amb escreix els entrebancs econòmics que en un principi podria suposar.

El Club Muntanyenc a la Jornada anual de Suport Associatiu del 12 de desembre

Amb motiu de la moratòria que Inspecció de Treball ha donat a les entitats esportives fins al 31 de desembre, el Club Muntanyenc Sant Cugat participarà a la Jornada de Suport Associatiu on el seu gerent, Marc Dinarès, explicarà el procés de regularització que van iniciar fa quatre anys i com l’entitat va superar els reptes que se’ls van plantejar.

Actualment el Club té contractades 27 persones i lluita per oferir-losuna estabilitat laboral que, d’acord amb els criteris de l’entitat, s’aconsegueix mitjançant una política salarial basada en la vàlua no només professional sinó també personal.

Podeu consultar la resta d’experiències i continguts de la jornada a Xarxanet.

A més de les bones pràctiques, durant la jornada es presentaran els plans de millora de la gestió que, enguany, Suport Associatiu ha ajudat a implementar en 25 entitats. Celebrarem, també, el vint-i-cinquè aniversari de Suport Associatiu.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom.

Si esteu interessats en venir-hi, recordeu que les places són limitades i que cal que confirmeu la vostra assistència.

Afegeix un comentari nou