25N

Rakel Escurriol, de la cooperativa Tamaia, a l'Espai Francesca Bonnemaison

news-iconNotícia > Comunitari

Rakel Escurriol: "Reconèixer-nos entre les dones és una manera de lluitar contra el patriarcat"

Rakel Escurriol és coordinadora del programa d'atenció a les dones de TAMAIA, que celebra el seu 25è aniversari en una data tan simbòlica com el 25 de novembre. Parlem amb ella de les fites assolides aquests anys i del que queda per fer.

Dones participant a una acció dels 16 dies d'activisme

news-iconNotícia > Internacional

16 dies d'activisme contra la violència masclista

El 25 de novembre, Dia Internacional per l'eliminació de la violència vers les dones, es va donar el tret de sortida d'una campanya internacional que anima la societat civil i les entitats a prendre partit contra la violència masclista.

XI edició del Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones: Trencant rols sexistes

news-iconNotícia > Comunitari

Convocat el Premi 25N per a projectes que trenquin els rols sexistes

Fins al 24 d'octubre, persones i entitats de la ciutat de Barcelona poden presentar els seus projectes a la XI edició del Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones.

Imatge de Christy Dean (Flickr)

news-iconNotícia > Projectes

Defensa de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual

Dincat elabora un informe destinat als partits polítics que concorren al 25N on reflecteix la situació que viuen aquestes persones i proposen diferents mesures per fer-hi front.

Parlament de Catalunya. Font: nyuudo (flickr)

news-iconNotícia > Projectes

Debat social amb els representats polítics

ECAS organitza dimarts, 13 de novembre, una trobada amb les principals forces polítiques que concorren a les eleccions al parlament del 25-N.

Carme Chacón visita la Taula del Tercer Sector

news-iconNotícia > Econòmic

Carme Chacón visita la Taula del Tercer Sector

La candidata del PSC es va reunir dimarts passat amb la Taula d’entitats del Tercer Sector per escoltar les 25 propostes que l’organització presenta als polítics per preservar la cohesió social.