La Murga

Eulàlia Serret

news-iconNotícia > Comunitari

Eulàlia Serrat: "Participar de l’entorn no és sempre un senyal d’heroïcitat quotidiana i no fer-ho no és un senyal d’indiferència"

L’Eulàlia Serrat, coordinadora de l'Àrea de Cooperació d’Escoltes Catalans, ens parla sobre el projecte d’ApS ‘La Murga’ que des de fa 20 anys implica a joves en la millora de les condicions d'habitabilitat de pisos de Ciutat Vella i la Mariola.

news-iconNotícia > Comunitari

Fem la Murga: Més de 100 joves escoltes rehabiliten pisos a Barcelona i Lleida pel dret a un habitatge digne

La Murga és un projecte de cooperació que pretén millorar la qualitat de vida dels ciutadans en risc d’exclusió i sensibilitzar joves sobre les causes de la pobresa a l’entorn proper.

Moment de votació / Foto: FCEG

news-iconNotícia > Comunitari

Novembre: mes d'assemblees per les 3 associacions escoltes de Catalunya

Cada tardor es celebren les Assemblees Generals Ordinàries de les tres associacions escoltes i guies de Catalunya: Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Rehabilitant un habitatge / Foto: Escoltes Catalans

news-iconNotícia > Comunitari

La Murga, 20 anys sensibilitzant a joves pel dret a un habitatge digne

La Murga és un projecte d’Escoltes Catalans en què joves de 15 a 18 anys rehabiliten pisos de persones en risc d’exclusió social al districte de Ciutat Vella de Barcelona i al Casc Antic de Lleida.

Joves escoltes fent tasques de rehabilitació a l'edició del 2014 del projecte La Murga. Foto: FCEG

news-iconNotícia > Comunitari

Joves escoltes rehabiliten pisos degradats al Casc Antic de Lleida

El projecte "La Murga" pretén millorar la qualitat de vida dels ciutadans en risc d’exclusió i sensibilitzar infants i joves sobre les causes de la pobresa a l’entorn proper.

Els pioners de l'Agrupament Escolta Alosa van participar a La Murga l'any 2013.

news-iconNotícia > Comunitari

Joves escoltes rehabilitaran pisos de persones en risc d’exclusió

Uns 40 joves de 4 agrupaments escoltes conviuran amb veïns del Casc Antic de Barcelona en el marc de “La Murga”, un projecte de cooperació pel dret a un habitatge digne.

Foto de la presentació del documental sobre La Murga. Escoltes Catalans

news-iconNotícia > Comunitari

Estrena del documental "La Murga: pel dret a un habitatge digne"

Cada any joves d'agrupaments d'Escoltes Catalans treballen en tasques de rehabilitació de pisos al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Es tracta del projecte La Murga, que busca conèixer les causes de la precarietat de la vivenda i treballar per transformar-les. S'acaba d'estrenar un documental que recull l'essència d'aquesta iniciativa.