Finançament
F Pere Tarrés

3a edició del premi #elmenjarnoesllença

L'Associació Espigoladors engega la tercera edició del premi #elmenjarnoesllença, que vol fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de solucions que ajudin a lluitar contra el malbaratament alimentari.

Convocant: 
Associació Espigoladors
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 21 September, 2017
Termini convocatòria: 
21/09/2017 fins 30/11/2017
Àmbit: 
Infància i joventut
Tipus: 
Premi
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

  • Categoria juvenil: destinada a joves d’entre 11 i 17 anys que tinguin idees per combatre el malbaratament alimentari. Es pretén fer-los conscients del problema i empoderar-los donant-los veu i fent-los veure que ells també poden ser part de la solució. Es poden enviar les idees fins el 30 de novembre de 2017 a l'adreça sompartdelasolucio@espigoladors.com.
  • Categoria infantil: adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que vulguin enviar els seus contes il·lustrats contra el malbaratament alimentari, ajudant amb aquest material a sensibilitzar a tota la societat sobre aquesta temàtica. Els contes finalistes seran editats i publicats en un llibre de contes pel públic infantil i fet per infants, el qual es publicarà per Sant Jordi de 2018. Es poden enviar els contes il·lustrats fins el 20 de novembre de 2017 a l'adreça sompartdelasolucio@espigoladors.com.

Per qualsevol dubte o aclariment sobre el premi us podeu posar en contacte amb l'Associació Espigoladors a través de l'adreça sompartdelasolucio@espigoladors.com