Finançament
F Pere Tarrés

Ajuts per a l'acció i la promoció cultural 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca ajuts per a l'acció i la promoció cultural amb la finalitat de modernitzar i professionalitzar el sector cultural i creatiu.

Convocant: 
Ministerio de Cultura y Deporte
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 3 Abril, 2019
Termini convocatòria: 
04/04/2019 fins 23/04/2019
Àmbit: 
Cultura i esports
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Seran objecte de subvenció aquelles activitats que contribueixin a alguna de les següents finalitats:

  1. Fomentar la modernització del sector i l'ús de les noves tecnologies en la creació i difusió de continguts, productes i serveis culturals.
  2. Incrementar la professionalització de les indústries culturals i creatives i la seva capacitat per generar ocupació potenciant la formació, la integració, la vertebració, les associacions sectorials i les xarxes dins del sector cultural.
  3. Fomentar la internacionalització de la cultura espanyola i la seva inclusió en xarxes europees d'oferta cultural, potenciant Espanya com a destinació turística.
  4. Estimular la participació del sector privat en el finançament de projectes culturals i fomentar el mecenatge cultural.
  5. Afavorir els vincles i la cooperació i comunicació cultural entre les comunitats autònomes, o contribuir a l'equilibri territorial de l'oferta cultural a Espanya, especialment a través de projectes en el medi rural.