Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2018

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Medi Ambient que enguany se centra en la temàtica de l'economia circular, estretament lligada a l'economia verda. Un model que s'oposa al lineal de fabricar, usar i llençar.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat

Data de publicació: 27/03/2018

Termini: 27/03/2018 - 02/05/2018

Contingut:

Modalitats

  1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental.

A projectes de ciència ciutadana que es troben en fase preliminar de recerca i desenvolupament i que, per tant, encara no s'han posat a l'abast de la societat ni de la comunitat científica. Seran idees de projectes que responen a una necessitat de millora i conservació del medi ambient.

  1. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

A projectes de ciència ciutadana que ja es troben en funcionament i dels quals es pot demostrar el seu impacte social, ambiental i científic.

  1. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient.

Aorgable en qualsevol àmbit d'actuació que fomenti la conservació i millora del medi ambient en general o d'algun dels seus elements en particular.

 

 

Dotació

Dotat amb 28.000 euros, distribuïts entre les tres modalitats de la manera següent:

  1. Premi Medi Ambient 2018 de la Generalitat de Catalunya a projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental: diploma acreditatiu i un import econòmic de 10.000 euros
  1. Premi Medi Ambient 2018 de la Generalitat de Catalunya a iniciatives de protecció i millora del medi ambient: diploma acreditatiu i un import econòmic de 10.000 euros
  1. Premi Medi Ambient 2018 de la Generalitat de Catalunya a trajectòries de protecció i millora del medi ambient: diploma acreditatiu i un import econòmic de 8.000 euros.

Àmbit:
  • Medi ambient

Tipus: Premi

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases