Finançament
F Pere Tarrés

Premis Compromís Social Fundació Pfizer 2015

La Fundació Pfizer convoca la tretzena edició dels seus premis, que reconeixen la tasca realitzada per entitats i organitzacions, públiques o privades, en el desenvolupament de programes innovadors i emprenedors que fomentin el benestar social.

Convocant: 
Fundació Pfizer
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 1 April, 2015
Termini convocatòria: 
01/04/2015 fins 14/05/2015
Àmbit: 
Sanitat
Atenció social
Infància i joventut
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

  • Programes d'organitzacions que donin suport a famílies amb fills en situacions especials, malalties poc freqüents, a través de les accions de suport i respir familiar, així com de sensibilització i divulgació, que ajudin a facilitar un major coneixement d'aquestes situacions i malalties.
  • Programes realitzats per voluntaris que afavoreixin un envelliment saludable i que contribueixin al manteniment de les capacitats, autonomia, habilitats físiques i cognitives, per prevenir les situacions de dependència.
  • Programes de voluntariat i convivència intergeneracional entre joves i grans, que ajudin a l'aprenentatge conjunt i potenciïn la capacitat de creació.
  • Programes de responsabilitat social realitzats per institucions o organitzacions formades per equips de professionals sanitaris (Clínics, infermeria, etc.) que contribueixin a millorar la qualitat de vida de nens hospitalitzats a Espanya i persones desfavorides.

Dotació: 5.000 euros en cadascuna de les 4 categories.