Premis Estratègia NAOS 2017

El Ministeri de Sanitat, Serevis Socials i Igualtat convoca una nova edició d'aquests premis en el marc de l'Estratègia NAOS.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serevis Socials i Igualtat

Data de publicació: 24/07/2017

Termini: 25/07/2017 - 22/12/2017

Contingut:

Finalitat

Impulsar les iniciatives que fomentin la prevenció de l'obesitat i altres malalties cròniques derivadas, a través d'una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física.

 

Modalitats

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit familiar i comunitari. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables a la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit familiar i comunitari. A aquelles iniciatives que promoguin la pràctica d'activitat física a la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit escolar. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables entre els escolars dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a l'aula com extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit escolar. A aquelles iniciatives que promoguin la pràctica d'activitat física entre els escolars dels centres d'ensenyament infantil, primari i secundari, tant a l'aula com extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS en l'àmbit sanitari. A aquelles iniciatives que implantin mesures de detecció precoç del sobrepès i l'obesitat i inculquin hàbits alimentaris saludables i la pràctica regular d'activitat física en la població, a través del personal de centres i serveis de salut de qualsevol titularitat, oficines de farmàcia o qualsevol altre centre o institució sanitària.
  • Premi Estratègia NAOS en l'àmbit laboral. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables, promoguin la pràctica regular d'activitat física o ambdós, entre el personal del centre de treball.
  • Premi Estratègia NAOS a la iniciativa empresarial. A aquelles iniciatives desenvolupades per empreses alimentàries que facilitin l'adopció d'hàbits alimentaris saludables entre la població mitjançant millores en la composició de productes, i/o en la informació subministrada en l'etiquetatge i/o en la publicitat i màrqueting dels seus prouctes i/o la pràctica regular de l'activitat física.
  • Premi Estratègia NAOS d'especial reconeixement. A aquelles persones o institucions la trajectòria de les quals hagi estacat per la seva dedicació a la promoció de l'alimentació saludable o a estimular la pràctica d'activitat física entre la població.

Àmbit:
  • Sanitat
  • Educació i formació

Tipus: Premi

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Estatal

Bases