XIV Premis Francesc Candel 2018

La Fundació Lluís Carulla engega una nova edició dels Premis Francesc Candel destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració de la ciutadania catalana d’origen immigrant, amb especial atenció a la població més jove i a les dones. 

Convocant: Fundació Lluís Carulla

Data de publicació: 26/03/2018

Termini: 26/03/2018 - 15/06/2018

Contingut:

La convocatòria és oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre.

 

S’atorgaran a projectes i experiències reeixits d’entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la diversitat cultural, la participació de dones i joves immigrants en àmbits culturals, una visió positiva de la diversitat als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

 

Dotació: 3 premis de 12.000€ per cada una de les bones pràctiques premiades.

 

Presentació de la candidatura:

Per optar als premis cal emplenar el formulari d’inscripció. La documentació que s'adjunti pot ser en format pdf, doc, ppt, clip de vídeo publicat a Youtube o Vimeo, fotografies en format jpg o enllaç Flickr, i slideShare publicat en qualsevol entorn.

Si algun material no es té disponible en format digital, es pot enviar a l’adreça següent indicant el nom de la candidatura:

Premis Francesc Candel
Fundació Carulla
Via Augusta 252-260, 5a planta
08017 Barcelona

Àmbit:
  • Participació
  • Cultura i esports

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases