Projecte consCIÈNCIA't de MILOCA

MILOCA obre convocatòria per a centres educatius del nivell C i D que vulguin presentar-se com a candidats a participar en el “Projecte consCIÈNCIA’t” per al curs 2016-2017.

Convocant: MILOCA, Amics del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa

Data de publicació: 27/07/2016

Termini: 06/02/2017 - 31/12/2017

Contingut:

Què és el Projecte consCIÈNCIA't?

El Projecte inclou tot un seguit d’activitats de caire científic i ambiental amb l’objectiu d’educar amb uns valors de consciència ambiental. Cada escola participant d’aquest projecte podrà escollir una de les activitats que proposa MILOCA i vindran a realitzar-la al centre educatiu, de manera gratuïta.

Aquestes activitats tenen una durada d’una hora i es realitza a l’aula del centre sol·licitant. Cada una d’aquestes activitats està pensada per a desenvolupar-la amb un grup classe o grup reduït en cas de condicions especials de l’alumnat.

 

Qui hi pot participar?

Les escoles i instituts catalogats com a nivell C i D per a la Generalitat de Catalunya. No obstant, tots aquells centres que sense tenir aquesta denominació, puguin acreditar que són un centre de condicions especials, ja siguin CAEP’s o similars, podran participar també d’aquest projecte.

Àmbit:
  • Medi ambient
  • Educació i formació

Tipus: Altres

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases