Finançament
Netmentora Catalunya

Netmentora Catalunya i Leroy Merlin busquen persones emprenedores

Netmentora Catalunya i Leroy Merlin busquen persones emprenedores que millorin la qualitat de vida de les persones a través de les llars i el seu entorn.

Convocant: 
Netmentora Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 17 October, 2017
Termini convocatòria: 
17/10/2017 fins 24/11/2017
Àmbit: 
Altres
Tipus: 
Altres
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Netmentora Catalunya posa la metodologia de 30 anys d’experiència, i juntament amb Leroy Merlin, acompanyaran als projectes que aconsegueixin obrir-se camí en aquest projecte de RSC. D’aquesta manera, busquen projectes emprenedors l’activitat dels quals aporti un benefici a la societat; en concret, en elsector de l’habitat, ajudant a les persones que hi viuen, fent-les, per exemple, més sostenibles, més saludables, més connectats, més inclusius (que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen en aquestes llars i/o que millorin l’entorn d’aquestes llars), etc.

Per això posen en marxa, des del 17 d’octubre i fins al 24 de novembre, una convocatòria específica per emprenedors amb projectes o serveis que millorin la qualitat de vida de les persones a través de les seves llars i el seu entorn.

  • Més sostenibles: estalvi d’aigua, energia o fomentin el reciclatge.
  • Més saludables: en els que s’eliminin productes tòxics i que siguin segurs, en especial, per a gent gran i nens.
  • Més connectats: que facilitin la connexió entre els diferents elements de la casa i d’aquesta manera incrementin l’eficàcia, eficiència i la seguretat.
  • Més inclusius: llars amb persones grans o nenes en risc d’exclusió social, un deis eixos de l’acció del Marc de RSC de Leroy Merlin Espanya.

Que obtindran els participants?

El programa d’acompanyament de Netmentora oferirà a l’emprenedor de forma gratuïta:

  • 4 mesos de pre-acompanyament empresarial
  • Fins a 3 anys d’acompanyament empresarial, individual i col·lectiu, per a la consolidació de l’empresa per part d’empresaris en actiu
  • Acompanyament sectorial per part d’un equip d’experts de Leroy Merlin
  • Presentació de producte/servei davant la direcció regional de Leroy Merlin
  • Valoració del projecto per accés a un préstec de 25.000€ al 0% interès
  • Accés a la xarxa local i europea de Netmentora/Réseau Entreprendre de 120 oficines en 10 països

Si tens un projecte que compleix amb aquests requisits i vols beneficiarte d’aquest programa, trobaràs més informació: Aquí