Convocatòries de finançament i subvencions per a entitats i associacions

Premis

Veure més
Logotip Fundació Aequitas

news-iconFinançament > Premi

XIII Premi d'Investigació Jurídica sobre persones amb discapacitat, gent gran, immigració, infància, refugiats o altres grups sense protecció

La Fundació Aequitas convoca la tretzena edició del Premi d'Investigació Jurídica sobre persones amb discapacitat, gent gran, immigració, infància, refugiats o altres grups sense protecció.

Logotip Fundació Talita

news-iconFinançament > Premi

IX edició del Premi Ana Bonomi-Talita

La Fundació Talita convoca el IX Premi Ana Bonomi-Talita que s'atorga per a promoure la investigació, el desenvolupament i la implantació de programes que contribueixin a la millora qualitativa de l'educació a la persona diversa en els diferents àmbits del seu desenvolupament personal.

Subvenció

Veure més
Logotip Institut Ramon Llull

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per activitats de promoció i difusió exterior de la literatura catalana i de pensament 2014

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions amb l'objectiu de finançar la realització de les activitats de promoció i difusió exterior de la literatura catalana i de pensament.

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Ajuntament de Vallirana per al foment de l'ocupació i de l'activitat econòmica

L'Ajuntament de Vallirana obre convocatòria de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre locals i empreses i autònoms en general que contractin per 6 o 12 mesos a persones desocupades de Vallirana. 

Noia fent dansa. Font: teo_ladodicivideo (Flickr)

news-iconFinançament > Premi

Premis Estatals de Dansa 2014

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, mitjançant l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música, convoca una nova edició d'aquest premi que recompensa la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la dansa, reconeixent activitats tant de creació com d'interpretació.

Teatre infantil_cpfl cultura_Flickr

news-iconFinançament > Premi

Premi Estatal d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2014

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, mitjançant l'Instituto Nacional de las Artes Escenicas y de la Música, convoca una nova edició d'aquest premi, que recompensa la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de les arts escèniques per al públic infantil i juvenil.

Consell Comarcal de la Terra Alta

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions per a l’organització d’activitats socioculturals d’interès general a la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta obre convocatòria d'ajuts als ajuntaments, a les associacions i entitats sense ànim de lucre, centres educatius i als ciutadans en general de la comarca, per a la realització d’activitats de tipus cultural d’interès general, i d’altres relacionades amb l’ensenyament.

Catifa vermella_Lanpernas 2.0_Flickr

news-iconFinançament > Subvenció

Subvencions de l'Institut Ramon Llull per a presentacions fora del domini lingüístic de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions per portar a terme presentacions de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya, en el marc de festivals i/o mostres, cerimònies de lliurament de premis i estrenes fora del domini lingüístic del català.

Beques

Veure més
Logotip Fundació Universia

news-iconFinançament > Beques

VIII Convocatòria de Beques Fundació Universia Capacitas

La Fundació Universia engega la seva VIII Convocatòria de Beques Fundació Universia Capacitas, per a estudiants universitaris amb discapacitat.

Ajuntament de Castellbisbal

news-iconFinançament > Beques

Ajuts "Joves per canviar el món 2014" de l'Ajuntament de Castellbisbal

L'Ajuntament de Castellbisbal obre convocatòria d'ajuts en forma de beques per a "Joves per canviar el món" 2014.

Altres

Veure més
Capçalera ICF

news-iconFinançament > Altres

Finançament de les empreses i entitats culturals a través de L'Institut Català de Finances i de Triodos Bank

L'Institut Català de Finances (ICF) i Triodos Bank han signat aconveni amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de facilitar l'accés al finançament de les empreses i entitats culturals.

Convocatòria de Millora de la Gestió 2014 de la Fundació Pere Tarrés

news-iconFinançament > Altres

Convocatòria de Millora de la Gestió 2014 de la Fundació Pere Tarrés

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés obre una nova edició de la convocatòria anual de millora de la gestió d'entitats no lucratives, amb l'objectiu de capacitar els equips directius de les entitats i millorar l'eficiència, la gestió i l'impacte de l'organització en la societat.

Postal de Montornés del Vallès cedida per Fco. Martínez

news-iconFinançament > Beques

Beca de recerca històrica de Montornès del Vallès 2014

L'Ajuntament de Montornès del Vallès engega una nova edició de la beca de recerca, creada i convocada bianualment, l'objectiu de la qual és el d'estimular i promoure la investigació sobre la història del poble.

Beca Primitivo de Vega d'atenció a les persones grans 2014

news-iconFinançament > Beques

Beca Primitivo de Vega d'atenció a les persones grans 2014

La Fundació MAPFRE engega una nova edició de la "Beca Primitivo de Vega" de Recerca, amb l'objectiu de facilitar suport econòmic per a la realització d'un treball científic en l'àrea d'atenció a la gent gran.

I Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay

news-iconFinançament > Altres

I Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay

La Fundació Kassumay, de Sant Boi de Llobregat, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi, convoca el VI Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay, enguany amb el tema "El paper de la dona a les diferents cultures".

XVII Concurs Literari en Llengua Catalana "Roc Boronat"

news-iconFinançament > Altres

XVII Concurs Literari en Llengua Catalana "Roc Boronat"

La Delegació a Catalunya de l'Organització Nacional de Cecs a Espanya (ONCE) convoca la XVII edició del concurs literari "Roc Boronat" de prosa i poesia, amb l'objectiu de fomentar la creació literària en llengua catalana entre els escriptors, de qualsevol nacionalitat, i entre les persones cegues o amb deficiència visual greu.