Tots els Finançaments Privats

Solidaritat i Drets Humans_GUACHE_Flickr

news-iconFinançament > Premi

XXIVa Convocatòria Premi Solidaritat

Com cada any l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) convoca el Premi Solidaritat destinat a guardonar persones i institucions que hagin destacat per la seva lluita en la defensa i promoció dels drets humans.

Maduixes amb nata_R'eyes_Flickr

news-iconFinançament > Beques

Beques educar menjant

Convocatòria de finançament de la Fundació Jaume Casademont dirigida a persones, entitats no lucratives i empreses. La finalitat de les beques és fomentar iniciatives relacionades amb l'àmbit educatiu i lúdic.

Imatge corporativa del Premi ABC solidari

news-iconFinançament > Premi

VII Edició del Premi ABC solidari

Enguany s'arriba a la 7a edició consecutiva de la convocatòria del Premi ABC Solidari per a Projectes Socials que organitza el diari ABC i la Fundació SERES, amb l'objectiu de potenciar la participació del jovent en projectes socials.

Aquesta convocatòria engloba tres modalitats diferents, dirigides a premiar l'entitat més solidària, un projecte social i el millor projecte d'investigació.

news-iconFinançament > Premi

I Premi d’Investigació de l’Observatori Estatal de la Discapacitat

Amb la creació d’aquest guardó, és vol fomentar la investigació en matèria de discapacitat, així com l’aplicació pràctica, per tal de dignificar i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

news-iconFinançament > Premi

Dame un minuto de agua

Dame un minuto de agua és com es titula el concurs convocat per Unesco Etxea, en el que pot participar tothom que ho desitji. Només cal enviar un vídeo d'un minut, que tracti la temàtica del dret que tota persona té a l'aigua i al sanejament.

news-icon

Convocatòria de Projectes d’Assistència Tècnica per a entitats d’Acció Social

La Fundación Luis Vives obre el programa per donar suport a aquestes entitats en l’elaboració del diagnòstic organitzatiu, així com assessorar-les en el desenvolupament dels plans estratègics, de comunicació i/o de voluntariat.

news-iconFinançament > Premi

La joventut és el canvi, al Festival Internacional de Cine sobre Drets Humans

L'Observatori de Drets Humans (Human Rights Watch) en col·laboració amb la Fundació Adobe i el seu programa Youth Voices, organitza la tercera edició del concurs de curtmetratges "La joventut és el canvi", dirigit a menors de 19 anys de tot el món. Totes les peces participants hauran de girar en torn als drets humans i/o sobre qüestions socials.

news-iconFinançament > Premi

Concurs de "Curtmetratges per la Igualtat de Drets i contra el Racisme”

SOS Racisme Madrid convoca una nova edició d’aquest concurs en el marc de les Jornades Antiracistes que se celebren amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra el Racisme i la Xenofòbia, el 21 de març.

news-iconFinançament > Subvenció

Convocatòria per al Foment de la Qualitat 2011

La Plataforma d’ONG d’Acció Social obre convocatòria per a entitats que rebran suport tècnic per a l’elaboració de plans de qualitat i l'obtenció de certificacións durant l’any 2011.

news-iconFinançament > Subvenció

Convocatòria d’Acció Social 2011 de l'Obra Social Caja Madrid

A partir de l’1 de gener de 2011, les entitats que desenvolupen projectes destinats a l’atenció social dels col·lectius en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social poden presentar les seves propostes.

 

Espectacle de teatre_Infane Photo/Cristián Infante_Flickr

news-iconFinançament > Beques

Beca Primer Acte

La Fundació Jaume Casademont crea una beca d’arts escèniques per impulsar la producció de muntatges de teatre en llengua catalana destinats exclusivament al públic infantil i familiar.

news-iconFinançament > Premi

II Concurs de Relats Solidaris

La Fundación Juan Bonal obre aquest certamen que permetrà al guanyador conèixer la tasca que duu a terme l’organització als cinc continents.

news-iconFinançament > Subvenció

Programa Tu Ajudes 2011

La Fundació Caixa Tarragona de CatalunyaCaixa convoca el Programa Tu Ajudes 2011 destinat a col·laborar econòmicament amb aquelles entitats privades sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar projectes durant el proper any a la demarcació de Tarragona.

news-iconFinançament > Premi

Premi Europeu per a l’ocupació juvenil a l’economia social

Des del Pol Europeu de Fundacions per a l'Economia Social (Pefondes), aquest premi pretén recompensar les iniciatives empresarials innovadores en l'economia social, engegades per joves i amb l'objectiu de crear ocupació juvenil.

news-iconFinançament > Premi

Premis Fundación Vértice para autores: “Innova y crea en la formación”

Amb la creació d’aquest concurs, la Fundació Vértice vol promoure la creació de nous continguts formatius i metodologies innovadores que facilitin l’aprenentatge.

news-iconFinançament > Premi

Premis Discapnet a l'accessibilitat TIC i al compromís amb persones amb discapacitat

La Fundació ONCE crea els premis Discapnet amb un doble l'objectiu, adreçats sempre a afavorir el col·lectiu de les persones amb discapacitat.

news-iconFinançament > Subvenció

Inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat

L'Obra Social de La Fundació "La Caixa" obre convocatòries per donar suport a projectes d'iniciatives socials. La primera, és per a tots aquells projectes que facin referència a la inclusió sociolaboral de persones amb qualsevol tipus de discapacitat.

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts a entitats d'interès públic i social 2011

La Fundació Bancaja concedeix ajuts a les entitats sense ànim de lucre de tot l'estat espanyol, que realitzin accions adreçades a atendre les necessitats socials de tres col·lectius concrets: gent gran; persones amb discapacitat o en situació de dependència; i persones en situació de risc d'exclusió social.

news-iconFinançament > Altres

2n Concurs de Relats de Voluntariat Social

Val la pena! amb aquesta crida, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca el II Concurs de Relats de Voluntariat per promoure el voluntariat social. L’objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres.

news-iconFinançament > Altres

Concurs de Relats Curts “Per a un Comerç Just”

El concurs de relats curts "Per a un Comerç Just" arriba a la segona edició, com una activitat més de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.

Organitzat per SETEM Catalunya, juntament amb Alternativa3, FETS Finançament Ètic i Solidari, Intermón Oxfam i Xarxa de Consum Solidari, és l’objectiu de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i l’alternativa que ofereix el Comerç Just.

news-iconFinançament > Premi

Premi NoviaSalcedo a l’excel·lència en la integració professional dels joves

L’ entitat convoca aquest certamen amb l’objectiu de reconèixer i motivar a les persones, organitzacions, administracions públiques o altres institucions que continuïn la seva tasca en favor de la integració professional del jovent.

news-iconFinançament > Subvenció

Lluita contra la pobresa i l'exclusió social

L'Obra Social de La Fundació "La Caixa" obre convocatòries per donar suport a projectes d'iniciatives socials. La segona, és per a tots aquells projectes que incideixin directament en l’atenció a les persones que estan en risc o situació d’exclusió social i que presenten dificultats en la cobertura de les necessitats bàsiques i d’atenció psicosocial.

news-iconFinançament > Premi

Premis Acció Social de la Fundació Randstad

Enguany, la Fundació Randstad arriba a la sisena edició d'aquest premi, l'objectiu del qual és reflectir la solidaritat i reconéixer la tasca desenvolupada per empreses, associacions i persones que treballen en l'àmbit de la integració social i laboral de determinats col·lectius en risc d'exclusió.

news-iconFinançament > Beques

Beques Soñadores 2010-2011

Loterías del Estado i National Geographic Channel subvencionen iniciatives per a joves universitaris compromesos amb la natura.

news-iconFinançament > Premi

XV Concurs de Fotografia Naturalista Freixe

El Grup de Natura Freixe posa en marxa una nova edició d’aquest certamen. El tema del concurs són tots aquells aspectes relacionats amb la natura: paisatge, fauna, vegetació, relació home- natura, etc.

news-iconFinançament > Subvenció

VI convocatòria del Fons IKEA Col·labora de caràcter ambiental

Amb aquesta subvenció, l’ organització vol donar suport a les entitats no lucratives que promoguin la incorporació de criteris de sostenibilitat en el seu dia a dia per tal que les persones desenvolupin hàbits i estils de vida més saludables.

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts Unnim 2011 per a projectes socials, culturals i ambientals

L’Obra Social d’Unnim ha obert la primera Convocatòria d’Ajuts Unnim, a través de la qual pretén subvencionar iniciatives d’assistència social, promoció cultural o millora ambiental d’entitats dels territoris on és present.

news-iconFinançament > Premi

II edició dels Premis ATADES

L'Associació Tutelar Assistencial de Discapacitats Intel·lectuals (ATADES) convoca la segona edició dels Premis ATADES, que tenen com a finalitat, reconèixer activitats, públiques o privades dins el territori espanyol, que integrin plenament a persones amb discapacitat intel·lectual.

news-iconFinançament > Premi

Premi a la web més puntera

El Premi Europeu "European Award for Best Children's Online Content" és un concurs organitzat per la Xarxa europea de sensibilització sobre un Internet segur, de la qual Protégeles és el seu membre espanyol, juntament amb la Comissió Europea (Programa Safer Internet).

news-iconFinançament > Beques

Beca cultura popular

La Fundació Jaume Casademont obre convocatòria de finançament dirigida a persones i entitats no lucratives. La finalitat de les beques és fomentar la producció i exhibició de la cultura popular catalana.

news-iconFinançament > Subvenció

Ajuts 2011 de la Fundació Carrefour

La Fundació Solidaritat Carrefour, obre un any més la seva Convocatòria d'Ajuts, amb l'objectiu de finançar sis projectes d'organitzacions no governamentals sense ànim de lucre espanyoles, que beneficïin, directa o indirectament, la qualitat de vida d'infants i joves desfavorits d'arreu l'estat espanyol.

news-iconFinançament > Subvenció

Foment del voluntariat

L'Obra Social de La Fundació "La Caixa" obre convocatòries per donar suport a projectes d'iniciatives socials. La tecerca, pretén fomentar el moviment solidari de participació ciutadana, que és el voluntariat social, i donar suport a les entitats sense ànim de lucre que promouen i gestionen grups de voluntariat per desenvolupar els seus programes.

news-iconFinançament > Premi

Premi Unnim de Teatre 2011

El Premi Unnim de Teatre, convocat per l'Obra Social d'Unnim, té la finalitat d'exercir com a plataforma per als espectacles teatrals de qualsevol gènere o estil i per a donar a conèixer el treball de les companyies teatrals. Enguany i per primer cop, no només va dirigit a les companyies no professionals; les professionals també s'hi poden presentar.

 

news-iconFinançament > Beques

Beques per a la formació de líders en el sector social

Atlas Service Corps, ofereix la oportunitat de beques als Estats Units o Colòmbia per a la formació de líders en el sector social.

news-iconFinançament > Beques

Beques educar menjant

Convocatòria de finançament de la Fundació Jaume Casademont dirigida a persones, entitats no lucratives i empreses. La finalitat de les beques és fomentar iniciatives relacionades amb l'àmbit educatiu i lúdic.

news-iconFinançament > Subvenció

IX convocatòria ajudes Ordesa

La Fundació Ordesa convoca un concurs per atorgar ajudes econòmiques a projectes que suposin una millora directa, real i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició infantil.

news-iconFinançament > Premi

Premis Caser Dependència i Societat 2011

La Fundació Caser convoca aquest certamen amb l’objectiu de reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats a l’hora d’integrar i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

news-iconFinançament > Subvenció

Oberta la segona convocatòria de SUD Cooperació

Aquesta convocatòria és una iniciativa de l’empresa SUD Energies Renovables, que pretén donar suport a actuacions realitzades per entitats sense ànim de lucre de Catalunya, encaminades a treballar per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

news-iconFinançament > Beques

Beques Actívica

Convocatòria de finançament de la Fundació Jaume Casademont dirigida a persones, entitats no lucratives i empreses. La finalitat de les beques és fomentar l'activitat física.

Pàgines