Acte de lliurament dels Premis Civisme 2013

 Font:
Font:

Acte de lliurament dels Premis Civisme 2013

Resum: 

Avui 2 de desembre a la tarda es lliuren aquests premis, que promouen el civisme en la societat catalana.

Avui 2 de desembre a les 18.30 hores, se celebrarà l'acte de lliurament dels Premis Civisme al Palau Centelles de Barcelona. Aquests guardons busquen fomentar el civisme entre la població des de diferents àmbits de la societat catalana.

Els Premis de Civisme d'enguany inclouen:

  • 31è Premi Serra i Moret, que presenta les modalitats d’assaig, treball pedagògic, còmic i guió de curtmetratge.
  • 27è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil que el Departament convoca conjuntament amb el Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans.
  • 18è Premi als Mitjans de Comunicació, per a televisió, ràdio, premsa escrita i web.

Els premis, convocats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, estimulen i premien accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots tres, amb la diversitat de categories que ofereix, pretén arribar a un espectre social el més ampli possible.

Aquests premis tenen l'antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l'any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

Dades de l'acte de lliurament:

Dia: 2 de desembre de 2013.

Hora: 18.30 hores.

Lloc: Palau Centelles. Baixada de Sant Miquel 8, 08002 Barcelona.

Afegeix un comentari nou