Oberta la convocatòria per seleccionar Gamechangers Crece 2016

Associació per a Joves Teb

Oberta la convocatòria per seleccionar Gamechangers Crece 2016

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Les candidatures a aquest programa de suport a l'emprenedoria social es poden presentar fins el 18 de febrer de 2016.

El Programa Gamechangers Crece d'UnLtd Spain va dirigit a projectes d'emprenedoria social que portin més d'un any de funcionament i que demostrin la seva viabilitat. En poden ser beneficiàries aquelles iniciatives que proposen solucions empresarials innovadores als reptes amb que s'enfronta la societat.

També s'hi poden presentar a la convocatòria de Gamechangers 2016 aquells projectes que, tot i no estar facturant en l'actualitat, es troben en fase de creixement i tenen potencial per rebre inversió.

L'objectiu d'aquest programa és preparar els projectes per escalar, captar i gestionar la inversió necessària per consolidar-se i crèixer. Aquells que resultin seleccionats tindran accés a mentoring, assesorament estratègic, legal i de comunicació, i rebran fins a 10.000 euros de capital llavor a fons perdut.

Com expressen al web d'UnLtd Spain, "generar un canvi social continu a través de la creativitat i la innovació, és una manera eficient de transformar la nostra realitat".

Gamechangers Crece és doncs un programa que vol recolzar empreses amb impacte social. En aquest suport es dóna molta importància a l'aspecte psicològic que suposa l'acompanyament en els primers anys de vida de les iniciatives, a l'aspecte del recolzament a nivell estratègic i a tot el que té a veure amb el suport financer de cara a aconseguir la sostenibilitat econòmica.

El Programa UnLtd Spain Gamechangers de Suport a l'Emprenedoria Social està inspirat en metodologies que ha dut a terme UnLtd UK amb èxit al llarg de deu anys i que han estat també replicades a Irlanda, Tailandia, Índia i sud-Àfrica.

Pots consultar les bases de la convocatòria o accedir al formulari per inscriure els projectes.

Afegeix un comentari nou