Preestrena del documental "Jarabe contra el càncer" de Pau Donés

  • El documental vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar a l'agost del 2015. (Font:

    El documental vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar a l'agost del 2015. (Font:

  • Tota la recaptació serà destinada a la lluita contra el càncer en Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. (Font: vallhebroncampus.com)

    Tota la recaptació serà destinada a la lluita contra el càncer en Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. (Font: vallhebroncampus.com)

  • Pau Donés va comunicar a través del seu instagram que patia un càncer de colon (Font: @jarabeoficial)

    Pau Donés va comunicar a través del seu instagram que patia un càncer de colon (Font: @jarabeoficial)

La projecció s'emmarca dins la Nit Solidària de la Vall d'Hebron i tota la recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. 

El proper 13 de març a les 19.30h, Bosque Multicines de Barcelona acollirà, en el marc de la 1a Nit Solidària de la Vall d'Hebron, la preestrena del documental “Jarabe contra el càncer”. El treball, dirigit per Albert Solé, explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, alhora que mostra l'univers de Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Pau Donés i Albert Solé van treballar durant mesos en col·laboració amb Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus en la realització d'aquest documental que vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar a l'agost del 2015, i, alhora, una fotografia de com és el dia a dia dels pacients i professionals que conviuen amb aquesta malaltia.

En aquesta producció, Pau Donés ha decidit donar visibilitat als tractaments als quals s'ha sotmès i a les seves pròpies reflexions amb l'objectiu de desestigmatitzar la malaltia i transmetre un missatge positiu. A més, a través de l'experiència de Donés, a la qual se suma la de dos pacients més, Marc Pairó i Meritxell Jané, i la d'una infermera, Carolina Buendia; el documental mostra com es mou l'univers de metges, investigadors, infermeres, personal tècnic i administratiu d'una gran ciutat sanitària.

"Jarabe contra el càncer" mostra com la vida del cantant ha canviat radicalment, ja que ara està pautada pels controls, les cirurgies i les sessions de quimioteràpia que rep periòdicament a l'Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, un dels més actius en oncologia. Tot i així, mostra com aquesta situació no ha impedit al cantant continuar amb la seva activitat diària i, fins i tot, preparar un nou disc, un llibre i una nova gira.

El documental ha estat coproduït per Minimal Films, TV3 i Movistar, i també s'emetrà al programa “Sense Ficció” del 21 de març.

Compra la teva entrada 

La projecció del documental està oberta al públic en general, que ja pot comprar les entrades al preu de 12 € a la web del Grup Balaña i a les taquilles del cinema. La preestrena, organitzada per la Conselleria de Salut i Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, amb el suport de Grup Balaña i Minimal Films, destinarà tota la recaptació a la lluita contra el càncer en Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. 

A l'acte assistirà el conseller de Salut, Toni Comín, la direcció de l'hospital de la Vall d’Hebron, el director del documental, Albert Solé, i alguns dels seus protagonistes.

Afegeix un comentari nou