'Camins cap a la cohesió social', una jornada participativa per reflexionar sobre convivència i participació social a través del català

Cartell jornada Espai Jove La Fontana

Més informació

Organitzador Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL
Adreça de l'organitzador
Correu cal@cal.cat
URI CAL

Més Informació
Adreça
Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192Barcelona

Com s’avança cap a la cohesió social mitjançant la paraula i l’acció? Què fem uns i altres —i què ens cal fer més— per aconseguir major cohesió i entesa entre persones diverses? 

Acte Inici: 22/05/2018 a les 18:00

Aquestes són algunes de les qüestions que s’intentaran resoldre en la jornada “Camins cap a la cohesió social. Accions i experiències lingüístiques quotidianes que faciliten l’entesa entre gent diversa” que organitza la CAL amb la col·laboració de l’Espai Jove La Fontana.

Mitjançant un format dinàmic i participatiu, aquesta activitat proposa una reflexió al voltant de la llengua i la cohesió social des d’un enfocament pràctic orientat a la vida quotidiana i aplicable dins l’entorn proper: el veïnatge, la feina, el comerç i les relacions socials, entre d’altres. També mirarà de debatre a l’entorn de les estratègies per superar les dificultats inherents a la distància cultural.

La jornada tindrà lloc dimarts 22 de maig, de 18:00 a 20:00 hores a l’Espai Jove La Fontana de la Vila de Gràcia de Barcelona. És una activitat gratuïta però l’aforament és limitat. Per això, es demana confirmació d’assistència al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002.

Si tens ganes de contribuir a millorar la cohesió social dins el teu entorn immediat, t’animem a participar en aquesta jornada!