Projecció del documental ‘La revolució cantada’

Més informació

Organitzador Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL
Adreça de l'organitzador
URI Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL

Més Informació
Adreça
Seu de la CAL Nacional C/Olzinelles, 118Barcelona

La projecció del documental sobre la independència d’Estònia "La revolució cantada" és la propera activitat dels Capvespres Oberts.

Acte Inici: 23/05/2017 a les 19:30

Entre 1987 i 1991, centenars de milers d’estonians, arriscant la vida, es reunien públicament per cantar cançons patriòtiques prohibides, compartir reivindicacions de protesta i proclamar la voluntat d’independència.

 

La pel·lícula, que es projectarà en versió original amb subtítols en català, explica com, amb estratègia i voluntat, el poble estonià va fer el seu camí cantant cap a la llibertat i va ser capaç d’enderrocar l’imperi soviètic que els barrava el pas.

 

Capvespres Oberts, el cicle d’activitats de l’espai cultural de la CAL

Els Capvespres Oberts és un cicle d’activitats obertes a tothom que es realitzarà a la sala d’actes (espai cultural) de la seu de la CAL Nacional.

Amb aquesta iniciativa volem crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les activitats es programaran una vegada al mes i seran diverses, sempre relacionades amb el lema de l’entitat: “Llengua, cultura i llibertat”.