Hola Leonor,

en cas de dubtes teniu els serveis d’assessorament i d’acompanyament on us donaran eines per a la seva gestió i pugueu resoldre els vostres dubtes.

  • Serveis d’assessorament: les entitats poden realitzar les seves consultes puntuals per resoldre qüestions vinculades a aspectes jurídics, econòmics, fiscals. A més a més, aquests serveis d’atenció individualitzada permetran a les entitats resoldre qüestions específiques en el context d’emergència sanitària i aspectes puntuals relacionats amb el dia a dia de les entitats.
  • Serveis d’acompanyament: les entitats poden rebre suport i acompanyament en la gestió del voluntariat, la millora de la participació interna, la comunicació de l’entitat, la captació de fons, la planificació estratègica, la millora de les competències dels equips i la millora dels projectes d’intervenció. A més, atesa la situació de l’emergència sanitària actual, es posa a l’abast del teixit associatiu, un servei de suport de consultoria en línia des del servei d’acompanyament per tal d’adaptar el ritme normal de les entitats en aquests moments d’incertesa.

Esperem haver resolt els vostres dubtes!

Coordinació de xarxanet.org