Es presenta la programació de l’Espai A

Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya

Es presenta la programació de l’Espai A

Resum: 

L’Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, ha presentat la programació dels espectacles que tindran lloc entre gener i maig d’enguany. La iniciativa, impulsada per cinc federacions de l’associacionisme cultural català, permet crear, per primera vegada, una programació estable d’espectacles amateurs de teatre, dansa, música de banda i cant coral que circularan entre els ateneus catalans.

El projecte és el resultat de la col·laboració entre les diverses federacions de cultura popular: la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires.

L’Espai A inicia el seu recorregut el proper dissabte 14 de gener, a les 21h, amb l'actuació de la Coral Canigó, sota la direcció artística de Xavier Solà, a la Catequística de Figueres (Rector Arolas, 4).

En total hi participaran 16 teatres que programaran al voltant de 50 espectacles La primera programació tindrà lloc entre gener i maig de 2012 i es preveu que puguin arribar a 50.000 espectadors en aquesta inicial temporada de funcionament.

Afegeix un comentari nou