Es presenta la programació de l’Espai A

  • Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya

    Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya

L’Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, ha presentat la programació dels espectacles que tindran lloc entre gener i maig d’enguany. La iniciativa, impulsada per cinc federacions de l’associacionisme cultural català, permet crear, per primera vegada, una programació estable d’espectacles amateurs de teatre, dansa, música de banda i cant coral que circularan entre els ateneus catalans.

El projecte és el resultat de la col·laboració entre les diverses federacions de cultura popular: la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires.

L’Espai A inicia el seu recorregut el proper dissabte 14 de gener, a les 21h, amb l'actuació de la Coral Canigó, sota la direcció artística de Xavier Solà, a la Catequística de Figueres (Rector Arolas, 4).  

En total hi participaran 16 teatres que programaran al voltant de 50 espectacles La primera programació tindrà lloc entre gener i maig de 2012 i es preveu que puguin arribar a 50.000 espectadors en aquesta inicial temporada de funcionament.

Afegeix un comentari nou