L’Espai A oferirà més de 60 espectacles amateurs durant el 2013

Imatge de l'espectacle Bruixes de l'Espai A

L’Espai A oferirà més de 60 espectacles amateurs durant el 2013

Resum: 

La crema de bruixes a ritme de dansa, actuacions de gospel i jazz, un repàs als grans noms de la història del pop rock i referents teatrals com El Cafè de la Marina són algunes de les 60 actuacions amateurs que l’Espai A té previst oferir per tota Catalunya fins al mes de maig.

La Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya arrenca motors aquest cap de setmana. En concret, Fals acollirà Bruixes, de l’Agrupació Mediterrània Dansa de Figueres, un espectacle que juga amb la dansa d’arrel i es fusiona amb l’art. Es mostra la força i la màgia de dues amigues enfrontades en una època on la crema de bruixes era habitual. Bruixes també es podrà veure al Teatre de Sarrià de Barcelona, a l’Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat i a l’Auditori de Reus.

En total, setze ateneus i teatres de Catalunya acolliran els espectacles d’aquest cicle impulsat per la Generalitat, la Federació d’Ateneus de Catalunya i diferents entitats que agrupen grups d’esbarts, de teatre, de corals i bandes de música del país (Moviment Coral Català, Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires).

Afegeix un comentari nou