Per Nadal regala 'Una joguina, una il·lusió'

  • Campanya Una joguina, una il·lusió. Font: Una joguina, una il·lusió

    Campanya Una joguina, una il·lusió. Font: Una joguina, una il·lusió

  • Bolígraf solidari. Font: Una joguina, una il·lusió

    Bolígraf solidari. Font: Una joguina, una il·lusió

Un any més torna aquesta campanya que, a través de la venda del bolígraf solidari, vol recaptar fons per enviar joguines a països en vies de desenvolupament.

Ràdio Nacional d'Espanya i la Fundació Créixer Jugant organitzen un any més la campanya 'Una joguina, una il·lusió' amb l'objectiu d'enviar joguines a països en vies de desenvolupament i a ONG que treballen en projectes de cooperació i atenció a la infància.

El preu del bolígraf solidari és de 5 euros, es pot trobar en 4 tonalitats diferents i està fabricat per la marca Inoxcrom. El logotip d'enguany fa referència a l'article 31 de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets dels Infants: el dret a jugar, que malauradament milions d'infants al món han perdut.

El bolígraf es troba a la venda a les oficines de correus, a supermercats, centres comercials, botigues de joguines i a petits establiments que any rere any se sumen a la iniciativa per poder recaptar fons i fabricar més joguines per als nens i nenes més necessitats, perquè puguin gaudir jugant durant la seva infància.

Afegeix un comentari nou