Dóna’t a conèixer a través de Go global good!

  • Imatge funcionament goglobalgood

    Imatge funcionament goglobalgood

  • Imatge funcionament votació goglobalgood

    Imatge funcionament votació goglobalgood

Cada cop és més difícil trobar noves formes de finançament per als projectes de les entitats del Tercer Sector. Fa poc va néixer una plataforma des d’Internet anomenada Go global good, que ajuda les ONG a trobar finançament per part de PIMES a canvi de publicitat online.

Sota el lema “amb una cadena de petites accions podem construir un món millor” neix la innovadora iniciativa online Go global good que actua d’enllaç entre ONG que necessiten finançament i empreses disposades a aportar-ne.

D’una banda, les petites i mitjanes empreses interessades han de ser escollides pels impulsors dels projectes. Un cop seleccionades, la quantitat de les aportacions és voluntària i, a canvi del seu ajut, les empreses reben presència online com a organització solidària. A més Go global good fa difusió de la seva activitat.

D’altra banda, les entitats sense ànim de lucre proposen els seus projectes al web, on Go global good selecciona els que considera més adients i els sotmet a votació a través de xarxes socials: twitter o facebook.

Actualment, es poden recolzar els següents projectes:  ceguesa infantil, nens amb paràlisi cerebral, pròtesis oculars, escolarització al Congo, etc.

Finalment, els diners recaptats es reparteixen en parts proporcionals en funció de les votacions que hagi rebut cada projecte.

A fi de garantir la transparència i el control dels fonts aportats, els projectes que es realitzin hauran de demostrar a través de la plataforma online que els ajuts rebuts s’han destinat als objectius previstos. 

Go global good ha aconseguit en només dues setmanes finançar el primer projecte, Construcció a Marroc, i ha recaptat uns 3.000 euros per a la totalitat dels projectes.

Més informació.

Afegeix un comentari nou