Iran

Mikel Ayestaran treballant a Sanà (Iemen)

news-iconNotícia > Internacional

Mikel Ayestaran: "A Gaza els cooperants són com una casta i el voluntariat ha mort!"

El periodista ens ajuda a descobrir i entendre l'Orient Mitjà, una regió de la qual sentim molt a parlar però de la que en tenim un gran desconeixement.

Fotografia de la campanya #DimecresBlanc.

news-iconNotícia > Internacional

Dones iranianes es mobilitzen a les xarxes socials contra el hijab

#DimecresBlancs és un moviment impulsat per l’activista de drets humans Masih Alinejad per apoderar les dones i combatre la restricció en el seu vestuari.

test image

news-iconNotícia > Internacional

Iran: la vida de Sakineh Mohammadi Ashtiani encara està en perill

Un any després que l'atenció, en Drets Humans, va estar centrada en aquesta dona, el seu futur encara està en perill. Sakineh Mohammadi Ashtiani, de 43 anys, va ser condemnada a morir lapidada per adulteri. També va ser condemnada a 10 anys de presó per suposada complicitat en l'assassinat del seu marit, informa Amnistia Internacional (AI), que manté la seva ciberacció.

test image

news-iconNotícia > Internacional

Iran stoning sentence suspension not enough

Amnesty International welcomes an Iranian official’s statement that Sakineh Mohammadi Ashtiani's sentence of stoning to death has been temporarily suspended but urged the authorities to overturn the death sentence against her entirely. "This news does not go far enough," said Hassiba Hadj Sahraoui, Deputy Director of the Middle East and North Africa Programme at Amnesty International.