2ª edició del Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de la Universitat de Barcelona

Autor/a: 
Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona

2ª edició del Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de la Universitat de Barcelona

Autor/a: 
Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona

Resum: 

L'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona llença la 2ª edició del postgrau presencial i que disposa d'un conveni de pràctiques.

Actualment, les organitzacions del 3er sector s’enfronten al repte de diversificar les fonts de finançament, per això s’està professionalitzant una figura cada vegada més demanada: el fundraiser o captador de fons.

El Postgrau en Captació de Fons (Fundraising) de l’IL3-UB és una formació eminentment pràctica, en la qual aprendràs una base teòrica a partir de la resolució de reptes, tant individuals com col·lectius, basats en la realitat professional.

En aquest Postgrau:

  • Implementaràs allò que has après a la teva pròpia organització o en una organització, buscada a mida per tu, amb un conveni de pràctiques amb el recolzament de professionals que treballen dia a dia en la captació de fons.
  • Experimentaràs què és ser fundraiser des del primer dia de classe, quan t’enfrontis a reptes pràctics que et transformaran, així com també transformarà la teva manera d’entendre el sector.
  • Tindràs una visió de models i mètodes de captació de fons dels diferents sectors –social, cultural, investigació, educació, medi ambient– a Espanya, Europa i els EUA.


Fitxa del Postgrau - Més informació

Afegeix un comentari nou