Bones pràctiques per a la inserció social de las persones amb patologia dual

 Font:
Font:

Bones pràctiques per a la inserció social de las persones amb patologia dual

Resum: 

La Fundació Argia i la Fundació Gizakia publiquen un recull de bones pràctiques a l’hora d’intervenir amb persones amb addiccions i trastorn mental.

La guia de Bones Pràctiques per a la Inserció Social amb Patologia Dual és una iniciativa de la Fundació Argia i la Fundació Gizakia -publicada amb el suport del Departament de Treball i Afers Socials del Govern Basc- que cerca promoure la gestió de coneixement per tal d’abordar les dificultats en el procés d’inserció de les persones que presenten problemes d’addicions i trastorn mental. En aquesta es presenta una anàlisi de les problemàtiques existents a l’hora de dissenyar un procés d’inclusió social, les bones pràctiques existents que poden donar respostes a aquestes situacions i els resultats obtinguts amb la implementació d’aquestes bones pràctiques.

La publicació neix arrel de la realització d’un programa de transferència de coneixement sobre la intervenció amb persones amb patologia desenvolupat per la Fundació Argia i la Fundació Gizakia. Posteriorment, es van incorporar nou organitzacions del territori que també treballen amb aquest col·lectiu.

Afegeix un comentari nou