Assessorament Projectes

Recursos

Veure més
Font: Flickr

news-iconRecurs > Projectes

Claus per elaborar un bon relat

Necessiteu explicar una història des de la vostra entitat? Voleu que emocioni i enganxi? A continuació us oferim 8 consells a tenir en compte a l'hora d'escriure un relat.

Notícies

Veure més
Font: Finan3

news-iconNotícia > Projectes

Situació econòmica i financera del Tercer Sector Social: reptes i solucions

Finan 3 organitza a partir del 26 de maig un cicle de sessions de treball on s'elaborarà una diagnosi sobre els principals problemes econòmics de les entitats, es farà una cerca de solucions de futur i es presentaran noves formes de finançament.

Voluntaris d'Avismón Catalunya. Font: TMB Flickr

news-iconRecurs > Projectes

5 Apunts per a la captació de persones voluntàries

En el desenvolupament d’un pla de voluntariat una de les primeres fases fa referència a la captació dels voluntaris. Ens proposem fer uns breus apunts al voltant d’aquesta captació, no tant des d’un enfocament tècnic que es pot trobar en diferents manuals de voluntariat sinó des de la pràctica o dificultats més habituals en les que es troben les entitats.

Motivation. Font: photosteve101 (Flickr)

news-iconRecurs > Projectes

La força que mou al voluntariat

Us proposem algunes reflexions per promoure i mantenir la motivació de les persones col·laboradores a la vostra entitat.

Font: FCVS

news-iconNotícia > Projectes

X Jornada de Voluntariat en l’àmbit de la Salut

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una nova edició de la Jornada sota el títol "El voluntariat: una presència que sana i alleuja".

Font: Torre Jussana

news-iconNotícia > Projectes

XXIè Fòrum Primavera de les Associacions

Torre Jussana organitza els dies 10 i 11 de juny una nova edició del Fòrum sota el títol Societat i felicitat: L'empremta associativa en les persones i les comunitats.

Font: XVAC

news-iconNotícia > Projectes

17 recomanacions per atraure l’interès dels mitjans de comunicació

La missió de les entitats, la seva tasca i les persones que s’hi impliquen tenen un paper clau en la societat, però... sabem transmetre la nostra activitat de manera atractiva per a la premsa generalista?

Font: La Nau

news-iconNotícia > Projectes

No te’n rentis les mans i dóna productes no alimentaris

Els dies 5 i 6 de juny, La Nau organitza una recollida de productes d’higiene personal i neteja de la llar per tal de redistribuir-los entre les entitats que treballen amb famílies amb risc exclusió social.

Font: Xarxanet

news-iconNotícia > Projectes

En marxa l'Observatori d'Igualtat de Tracte i Oportunitats

L'Observatori, gestionat per l'Associació SVS - Acció en blau, neix amb l'ànim de ser un far de sensibilització independent de tots els estaments públics i privats que treballen en assumptes dels drets fonamentals.

Font: Afanoc

news-iconNotícia > Projectes

Posa't la Gorra contra el càncer infantil

El proper 7 de juny, AFANOC organitza a Port Aventura una jornada lúdica per recaptar fons i ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer.

Font: Ràdio Sabadell FM

news-iconNotícia > Projectes

Corre la cursa popular de la Festa Major de Sabadell i "Mou-te per l'Esquitx"

La Fundació Juvenil Esquitx proposa als participants "vendre" els 7 quilòmetres solidaris amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes socials de l'entitat.

Font: Generalitat de Catalunya

news-iconNotícia > Projectes

Quina iniciativa voldries que guanyés el Premi Medi Ambient 2015?

Fins el 22 de maig, teniu l'oportunitat de votar la candidatura guanyadora de la modalitat "Iniciatives en l’àmbit temàtic del medi ambient i el turisme" dels Premis Medi Ambient 2015.

Noi amb Foulard. Font: Flickr

news-iconNotícia > Projectes

Aquest estiu, no deixis cap infant sense colònies

La Fundació Pere Tarrés i Fundació Catalana de l'Esplai inicien dues campanyes solidàries per recaptar fons i oferir als infants en situació de vulnerabilitat social activitats de lleure durant les vacances d'estiu.

Responsables del programa Latituds rebent el guardó. Font: Twitter de la Mesa per la Diversitat

news-iconNotícia > Projectes

Xarxa BCN Antirumors, Latituds, Olesa Ràdio i Fundació Atlas, premis Diversitat en l'Audiovisual 2014

Aquest passat dilluns 27 d'abril la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual va lliurar els guardons de la setena edició del Premi per a la Diversitat en l'Audiovisual.

Font: Xarxanet.

news-iconNotícia > Projectes

Dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni a la nova agenda de Desenvolupament post-2015

El proper 7 de maig, la Universitat Ramón Llull organitza la XI Jornada de cooperació on es farà balanç i es debatran les noves línies a seguir en matèria de cooperació global.

Font: Premi Voluntariat

news-iconNotícia > Projectes

XXII Premi Voluntariat

El Departament de Benestar Social i Família, obre una nova edició del Premi Voluntariat per a l'any 2015 per tal de reconèixer activitats o projectes d'entitats de voluntariat.