Àmbit Social

Veure més

news-iconNotícia > Social

Recollida de joguines pels infants més necessitats

La Fundació Pere Tarrés porta a terme una campanya solidària per recollir joguines per als infants més necessitats del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC)

Maria Assumpció Vila

news-iconNotícia > Social

La Síndica denúncia el nou pla d’accés a pisos d’emergència

La Síndica demana l’anul·lació del nou pla d’accés a pisos d’emergència. El reglament municipal exclou víctimes d’assetjament immobiliari i de violència masclista.

Festa de la Solidaritat

news-iconNotícia > Social

Festa de la Solidaritat a Lleida

Aquest passat dissabte 22 de novembre s’ha dut a terme la celebració de la Festa de la Solidaritat, organitzada per la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (Fapac).

Participant a la campanya Condom Bucket Challenge de la FAS

news-iconNotícia > Social

Per a una universitat compromesa amb la lluita contra el VIH

El grup de voluntariat de Salut de la Fundació Autònoma Solidària engega la campanya #Condombucketchallenge a les xarxes socials i organitza un matí d'activitats de sensibilització per al primer de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra el VIH.

news-iconNotícia > Social

Uns horaris més socials

El projecte Temps+Social, impulsat pel Govern de la Generalitat de Catalunya, té com a principal objectiu millorar la gestió i els usos del temps en les entitats del tercer sector social.

news-iconNotícia > Social

Famosos contra la sida

Són moltes les cares conegudes del món de l’espectacle, política i esport que s’han unit en la lluita contra la sida en considerar que la infecció pel VIH/sida continua sent un dels més greus problemes de salut pública amb els que s’ afronta el món

news-iconNotícia > Social

Montserrat R: “Busquem un Campus corresponsable per combatre les relacions abusives i la violència de gènere"

Segons la Directora de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB, la Dtra. Montserrat Rifà Valls, la violència masclista travessa totes les classes socials i la Universitat no queda alliberada d'expressions sexistes.

news-iconNotícia > Social

El Gran Recapte arrenca a les universitats

Punts de recollida, taules rodones sobre el dret a l'alimentació o aportació de voluntariat són les diferents vies de col·laboració de la UPC, la UdG i la UB per a l'edició d'enguany del Gran Recapte d'Aliments.

news-iconNotícia > Social

Cacau de Comerç Just, l'únic cacau sense traces d'explotació infantil

En el Dia Universal dels Drets de la Infantesa volem recordar que un dels principis fonamentals en els quals es basa el Comerç Just és no admetre l'explotació de mà d'obra infantil i treballar per eradicar-la.

Fent fotos per al Calendari Solidari Esclat 2015. Imatge de la plana web d'Esclat

news-iconNotícia > Social

Un calendari per fomentar l’esport entre les persones amb paràlisi cerebral

L'Associació Esclat ha fet un calendari solidari per fomentar l'esport entre les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. El presentarà dijous 20 de novembre, a Barcelona.

Un dels tallers del Programa CROMA de la FAS

news-iconNotícia > Social

El CROMA respon a les mancances alimentàries dels infants dels seus tallers

El Programa de la FAS de voluntariat amb infants d'escoles del Vallès Occidental incorpora aquest curs gradualment l'oferta de berenar durant els tallers en resposta a mancances de necessitats alimentàries bàsiques no cobertes.

Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil

news-iconNotícia > Social

La UB assessorarà Creu Roja sobre els projectes socials d’alimentació

El rector de la UB, Dídac Ramírez, i el president de Creu Roja de Catalunya, Josep Marquès, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar activitats docents, de recerca i difusió relacionades amb la nutrició i l'alimentació a Catalunya.

Amics de la Gent Gran (Font: Social.cat)

news-iconNotícia > Social

Amics de la Gent Gran i la UVic-UCC signen un acord per impulsar el voluntariat social a Osona

L'entitat es compromet a promoure el compromís social i a oferir formació per als nous voluntaris i voluntàries. La Universitat posa a disposició els seus espais i facilitarà la difusió del voluntariat.