Àmbit Social

Veure més

news-iconNotícia > Social

Tarragona posa en marxa una xarxa de suport a les famílies cuidadores

El proper 8 d'octubre tindrà lloc, a la sala d'actes del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, la jornada "Jo cuido, cuida'm", on serà presentada en societat.

Font: FCVS

news-iconNotícia > Social

Participa a la V Jornada de voluntariat social a Lleida

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el proper 6 d'octubre una nova edició de la jornada sota el lema “Créixer amb el voluntariat: Competències per a l’enriquiment personal”.

Font: Fundació Ramón Noguera

news-iconNotícia > Social

Girona es converteix en capital del Shopping Social amb la Shopp Out

La Fundació Ramón Noguera organitza del 30 de setembre al 4 d'octubre la 6è edició de l'esdeveniment amb l'objectiu de recaptar fons per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Font: Sida Studi

news-iconNotícia > Social

Nou web de recursos sobre salut sexual

SIDA STUDI, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa un nou web de recursos sobre salut sexual adreçat a professionals que treballen amb joves.

Font: ONGAWA

news-iconNotícia > Social

El voluntariat transforma si sabem com

ONGAWA Enginyeria per al Desenvolupament Humà elabora un estudi per ajudar a les entitats interessades en orientar el voluntariat cap a objectius de ciutadania i canvis socials.

news-iconNotícia > Social

Cristina Carrasco: "El sistema no és autònom, necessita el treball domèstic i de cura per disposar de la força del treball"

Què és l'Economia Feminista? Com integra les tasques de cura? Com enfoca la maternitat? La professora de Teoria Econòmica de la UB, Cristina Carrasco respon als interrogants.

news-iconNotícia > Social

Celebra el #DiaMundialSalutMental 2015 a Cal Muns

Sant Pere Claver ha preparat pel dijous 8 i divendres 9 d’octubre una jornada d’activitats gratuïtes a l’equipament de Cal Muns amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

news-iconNotícia > Social

Rock Hudson, l'etern galant

Amb motiu del 30 aniversari de la seva mort a causa del SIDA, el 2 d'octubre de 1985, la biblioteca de SIDA STUDI li dedica aquest monogràfic.

Font: Associació In Via

news-iconNotícia > Social

Torna el projecte Endavant

L'Associació In Via posa en marxa el projecte Endavant, l'eina de treball per i amb les famílies, amb orientació, gestió i resolució de conflictes interfamiliars.

Logotip d'Oxfam Intermón

news-iconNotícia > Social

Informe sobre desigualtat a Europa d'Oxfam Intermón

L'organització analitza en el document "Europa per a la majoria, no per a les elits" les causes de l'actual situació de pobresa que viu el continent.

Font: Avismón-Catalunya

news-iconNotícia > Social

Avismón-Catalunya, voluntariat al servei de la gent gran

L'entitat catalana treballa per pal·liar la solitud de les persones grans a través de l'acompanyament i fomentant l'envelliment actiu.

Font: Associació Nou Horitzó

news-iconNotícia > Social

Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen

L'Associació Nou Horitzó engega una nova edició d'un projecte que promou el diàleg entre generacions i fomenta l'envelliment actiu.

Font: FCVS

news-iconNotícia > Social

Cap persona gran sola al metge

L’envelliment i el voluntariat es donen de la mà amb un programa d’acompanyament als centres mèdics pioner a Catalunya: Grans Actius.