Àmbit Social

Veure més

El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

news-iconNotícia > Social

El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

La botiga virtual de caràcter social organitza un concurs de selfies per als visitants a l’estand d’El Mercat Social

S'obre la candidatura pel Premi Solidaritat 2014

news-iconNotícia > Social

S'obre la candidatura pel Premi Solidaritat 2014

L’Institut de Drets Humans de Catalunya convoca la 27a edició del Premi Solidaritat. Un guardó destinat a les persones i institucions que destaquin en la lluita pels drets humans.

news-iconNotícia > Social

Marketplace 2014: Llistat de participants

Els passadissos del Born Centre Cultural acolliran més de 70 estands on hi participaran: Entitats Socials; Empreses amb projectes RS Centres Especials de Treball i empreses d’inserció; Plataformes promotores de RS e Institucions.

Imatge de la jornada

news-iconNotícia > Social

Identitat i pertinença en infants i joves d'origen immigrant

Arriba la segona edició de les jornades sobre educació i infància en risc, enguany dedicades a reflexionar sobre l’educació com a oportunitat per acompanyar infants, joves i famílies d’origen immigrant a construir el seu propi projecte.

news-iconNotícia > Social

La nova Llei d’Accessibilitat catalana, en 7 idees

El Parlament de Catalunya va aprovar el dimecres 15 d'octubre la nova Llei Catalana d'accessibilitat, que estableix les condicions mínimes d'accessibilitat dels espais públics, serveis, transports i comunicacions i incorpora un règim d'infraccions i sancions.

news-iconNotícia > Social

La col·laboració entre CatalunyaCaixa i Femarec dóna els primers fruits i diverses persones amb discapacitat aconsegueixen un lloc de treball

Quatre persones amb discapacitat han accedit al món laboral gràcies a aquest conveni. Formen part del projecte Club de la Feina on actualment participen 50 persones amb discapacitat, tant física com intel·lectual.

Maite Golmayo, responsable de comunicació de l'AFANOC (Font: Elena Albouy)

news-iconNotícia > Social

“La nostra tasca és acompanyar la família durant tot el procés de la malaltia, des del principi fins al final, sigui quin sigui aquest final”

L'AFANOC fa quasi trenta anys que treballa amb infants i adolescents a qui els han diagnosticat càncer i amb les seves famílies. Maite Golmayo n'és la responsable de comunicació i explica quina és la realitat de l'entitat.

Servei d'Integració Laboral ECOM a Barcelona. Per a persones amb discapacitat física.

news-iconNotícia > Social

Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t’ajuda a trobar-ne!

ECOM, amb una experiència de més de 20 anys en l’àmbit de la integració laboral de persones amb discapacitat física en el mercat de treball, des de fa uns mesos està oferint els seus serveis a les persones de la ciutat de Barcelona que cerquen feina, gràcies a una col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Workshop de cloenda del M2m 2013-14

news-iconNotícia > Social

El programa de mentoria entre dones tecnòlogues de la UPC prepara la nova edició

La Xarxa M2m de la UPC per promoure l'accés de les dones a nivells de responsabilitat en l’àmbit tecnològic i tècnic engega la segona edició. El període d'inscripcions s'ha prolongat fins el 23 d'octubre.

Campanya "A l'escola, un plat a taula"

news-iconNotícia > Social

Tret de sortida de la campanya gironina “A l’escola, un plat a taula”

Amb l'objectiu de "garantir que cap infant quedi al marge del menjador escolar", diferents entitats de Girona impulsen una campanya de captació de recursos que s'engegarà el proper cap de setmana.

Barcelona impulsa la innovació social

news-iconNotícia > Social

L’Ajuntament de Barcelona organitza un acte de reconeixement a les experiències d’innovació social

Sota el títol "Barcelona impulsa la innovació social", el consistori de la capital catalana diu voler posar en valor la tasca d'organitzacions que treballen per a la implementació de nous models socials.

news-iconNotícia > Social

Concurs de contes per a nens

Si t’agrada escriure contes breus i tens més de 55 anys, participa a la convocatòria d'enguany de "Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen" dirigit a nens i nenes de primària, abans del 15 de desembre 2014.

Dona demanant, a Portugal

news-iconNotícia > Social

10 maneres de contribuir a combatre les desigualtats

La pobresa, el risc d'exclusió i la desigualtat han crescut a escala global i local en els darrers anys. Petits canvis en l'estil de vida, però, poden ajudar a corregir-ho i a avançar cap a un món més igualitari.