Totes les notícies Socials

news-iconNotícia > Social

La primera Trobada de Circ Social tindrà lloc a Barcelona el 29 de novembre

El Circ Social és un procés d’ensenyament–aprenentatge de tècniques circenses que té com a finalitat la inclusió de persones en situació de risc social i el desenvolupament de la seva relació amb la comunitat.

Jo cuino tu pintes

news-iconNotícia > Social

Segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”

Ja està a la venda la segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”. La iniciativa uneix les receptes de personalitats conegudes als dibuixos d’artistes discapacitats.

Mapa d'entitats socials de Catalunya

news-iconNotícia > Social

El Mapa d’entitats socials de Catalunya ja està en marxa

Prop de 3.000 entitats socials queden recollides al mapa creat per la Taula del Tercer Sector en el marc de la campanya “Tu formes part de la solució”, que busca incentivar la implicació ciutadana en la lluita contra les desigualtats.

news-iconNotícia > Social

Infrausos promou la col·lectivitat d’espais privats

El col·lectiu Infrausos proposa convertir, per unes hores, grans espais privats en plataformes de domini públic. El projecte vol activar espais urbans infrautilitzats.

Voluntari i voluntària d'un taller de pintura creativa al CE Can Llupià

news-iconNotícia > Social

Pau B: “La persona voluntària en un centre de justícia ha de tenir una actitud crítica i no caure en paternalismes”

Quin és el sentit del voluntariat penitenciari? Un dels coordinadors del programa de justícia de la FAS, Pau Berbel, i en Joan i la Clàudia, dues persones voluntàries, expliquen què fan i com entenen la seva tasca.

Jornada sobre ràdio a les presons. Imatge CC BY-SA 2.0 d'Alan Levine (Flickr)

news-iconNotícia > Social

Vols saber com treballen la ràdio i les TIC a les presons catalanes?

La ràdio és un mitjà molt present als centres penitenciaris. Amb les TIC els interns/es poden gravar i difondre programes de ràdio. A la V Jornada TIC i presó, que tindrà lloc el 6 i 7 de novembre, es podran conèixer diferents experiències que s'estan portant a terme.

Imatge de The Gospel Viu Choir. Font: web de The Gospel Viu Choir

news-iconNotícia > Social

Concert de Gospel solidari pels infants de Muketuri

El proper 23 de novembre, The Gospel Viu Choir actuarà a Barcelona en un concert organitzat per l’Associació de Famílies de Nens i nenes d’Etiòpia.

Festival Inclús

news-iconNotícia > Social

Un punt de vista diferent sobre la discapacitat, a través de l'audiovisual

El Festival Inclús promou obres audiovisuals sobre la discapacitat amb l'objectiu de conèixer la realitat d'aquest col·lectiu des d'un punt de vista diferent.

S'obre la candidatura pel Premi Solidaritat 2014

news-iconNotícia > Social

S'obre la candidatura pel Premi Solidaritat 2014

L’Institut de Drets Humans de Catalunya convoca la 27a edició del Premi Solidaritat. Un guardó destinat a les persones i institucions que destaquin en la lluita pels drets humans.

Imatge de la jornada

news-iconNotícia > Social

Identitat i pertinença en infants i joves d'origen immigrant

Arriba la segona edició de les jornades sobre educació i infància en risc, enguany dedicades a reflexionar sobre l’educació com a oportunitat per acompanyar infants, joves i famílies d’origen immigrant a construir el seu propi projecte.

news-iconNotícia > Social

La nova Llei d’Accessibilitat catalana, en 7 idees

El Parlament de Catalunya va aprovar el dimecres 15 d'octubre la nova Llei Catalana d'accessibilitat, que estableix les condicions mínimes d'accessibilitat dels espais públics, serveis, transports i comunicacions i incorpora un règim d'infraccions i sancions.

news-iconNotícia > Social

La col·laboració entre CatalunyaCaixa i Femarec dóna els primers fruits i diverses persones amb discapacitat aconsegueixen un lloc de treball

Quatre persones amb discapacitat han accedit al món laboral gràcies a aquest conveni. Formen part del projecte Club de la Feina on actualment participen 50 persones amb discapacitat, tant física com intel·lectual.

Maite Golmayo, responsable de comunicació de l'AFANOC (Font: Elena Albouy)

news-iconNotícia > Social

“La nostra tasca és acompanyar la família durant tot el procés de la malaltia, des del principi fins al final, sigui quin sigui aquest final”

L'AFANOC fa quasi trenta anys que treballa amb infants i adolescents a qui els han diagnosticat càncer i amb les seves famílies. Maite Golmayo n'és la responsable de comunicació i explica quina és la realitat de l'entitat.

Servei d'Integració Laboral ECOM a Barcelona. Per a persones amb discapacitat física.

news-iconNotícia > Social

Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t’ajuda a trobar-ne!

ECOM, amb una experiència de més de 20 anys en l’àmbit de la integració laboral de persones amb discapacitat física en el mercat de treball, des de fa uns mesos està oferint els seus serveis a les persones de la ciutat de Barcelona que cerquen feina, gràcies a una col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Workshop de cloenda del M2m 2013-14

news-iconNotícia > Social

El programa de mentoria entre dones tecnòlogues de la UPC prepara la nova edició

La Xarxa M2m de la UPC per promoure l'accés de les dones a nivells de responsabilitat en l’àmbit tecnològic i tècnic engega la segona edició. El període d'inscripcions s'ha prolongat fins el 23 d'octubre.

El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

news-iconNotícia > Social

El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

La botiga virtual de caràcter social organitza un concurs de selfies per als visitants a l’estand d’El Mercat Social

Campanya "A l'escola, un plat a taula"

news-iconNotícia > Social

Tret de sortida de la campanya gironina “A l’escola, un plat a taula”

Amb l'objectiu de "garantir que cap infant quedi al marge del menjador escolar", diferents entitats de Girona impulsen una campanya de captació de recursos que s'engegarà el proper cap de setmana.

Rita Marzoa al capdavant de l'Espai Diàlegs del Marketplace 2014

news-iconNotícia > Social

Rita Marzoa al capdavant de l'Espai Diàlegs del Marketplace 2014

Un dels plats forts del Marketplace 2014 serà l’Espai Diàlegs, sis taules de debat constituïdes per ponents del món acadèmic i empresarial del nostre país, i moderades per periodistes de referència, on es reflexionarà a l'entorn del món del voluntariat.

Pàgines