Campanya de suport al projecte de Xamfrà d'inclusió amb la música i l'escena

Ravalnet
Un nen del centre tocant el violí
Fotograma de vídeo de la campanya a Teaming

Campanya de suport al projecte de Xamfrà d'inclusió amb la música i l'escena

Ravalnet

Resum: 

Està impulsada pel col·lectiu d’instrumentistes de l’Institut del Teatre amb l'objectiu de que aquest centre pugui continuar desenvolupant la seva tasca educativa i social al barri del Raval de Barcelona.

La iniciativa d'aquest col·lectiu de músics ha sorgit del II Fòrum d’Arts Escèniques Aplicades que va organitzar l'Institut del Teatre el mes de novembre de 2015 i on es va decidir trobar noves maneres de generar un impacte social a l'entorn més proper.

Xamfrà és un centre de teatre, música i dansa del Raval que treballa per la inclusió social i que no cobra les quotes d'aquells nens i nenes que no poden pagar-les. En l'actualitat participen en les seves activitats al voltant de 300 nens, nenes i joves de 24 països.

La campanya s'està fent a partir de microdonacions a Teaming. Per poder sobreviure, Xamfrà necessita 10.000 persones col·laboradores que aportin un euro al mes. S'ha fet un vídeo de difusió que es pot veure a partir d'aquest enllaç.

En aquesta campanya també col·labora l’editorial nord-americana Perceval Press amb 15 exemplars signats del llibre “Canciones de Invierno”, de l’actor i escriptor Viggo Mortensen, fundador i propietari de l’editorial. Per poder aconseguir un d'aquests llibres s'ha de participar a la campanya.

L'espectacle poètic i musical “Solo2 que van estrenar al Teatre Romea el febrer de 2015 el mateix actor i un membre del col·lectiu d’instrumentistes està basat al llibre "Canciones de invierno". Una part de la recaptació en taquilla d’aquest espectacle es va destinar a Xamfrà.

Afegeix un comentari nou