10 anys de Ludàlia a la sala Luz de Gas

10 anys de Ludàlia a la sala Luz de Gas
Barcelona
Dijous, 15/02/2018

Se celebra una festa per commemorar els 10 anys de discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual

Des de fa 10 anys els diumenges a la tarda la sala B de Luz de Gas balla amb la festa per a persones amb discapacitat intel·lectual que organitza la Fundació Ludàlia. Per celebrar aquesta dècada de marxa, l'entitat ha organitzat una festa amb actuacions musicals, sortejos de regals i moltes sorpreses.

La festa, adreçada a tots els públics que tinguin ganes de passar-s'ho bé, i molt en especial a la joventut que ve cada diumenge a la disco, comptarà amb l'actuació del grup musical Por Fin Viernes que amenitzarà la vetllada amb cançons ballables de sempre.

El preu de la festa és de 15 euros, i també es pot fer un ingrés a la fila zero (compte corrent ES 90 2100 1053 8002 0011 4982).

La Fundació Ludàlia, nascuda l'any 2001 pretén respondre a la necessitat de garantir els drets culturals, el dret a un temps d'oci qualitatiu, el dret a la inclusió social i el dret a una vida digna, del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Durant els darrers 10 anys, cada diumenge s'han ofert sessions de discoteca, totalment normalitzades, amb el suport de sis educadors de la Fundació que ajuden a dinamitzar l'activitat.

Data: 

Dijous 15 febr

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Ludàlia
Correu electrònic de l'organitzador: 
-