Butlletí Actualitat

Butlletí electrònic especialitzat i personalitzable amb la millor informació i recursos per a les entitats i voluntariat de Catalunya.

Podreu triar les notícies i informacions que voleu rebre a la vostra bústia entre els diferents àmbits de voluntariat (social, cultural, ambiental, internacional i comunitari) i dels serveis d’assessorament per a entitats (projectes d’intervenció i voluntariat, formació del voluntariat, jurídic, econòmic i informàtic).

El butlletí és setmanal i s’enviarà tots els dilluns a la vostra bústia, podreu modificar la vostra subscripció fàcilment i donar-vos de baixa quan ho desitgeu.


Butlletí Finançament

Butlletí on s’inclouen les darreres convocatòries de premis, subvencions, concursos i beques públiques i privades que s’hagin publicat durant la setmana anterior a l’enviament.

El butlletí és setmanal i s’enviarà tots els dimecres a la vostra bústia, podreu modificar la vostra subscripció fàcilment i donar-vos de baixa quan ho desitgeu.


El Butlletí A l’abast

És un butlletí electrònic d'informació i assessorament adreçat a les entitats de voluntariatassociacions i la ciutadania.

Té periodicitat quinzenal i està editat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.


Alerta per a periodistes

Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.