15 anys de l'Associació Mediambiental la Sínia i el Projecte Rius

15 anys de l'Associació Mediambiental la Sínia i el Projecte Rius
Dissabte, 11/02/2012

El proper 11 de febrer, l'Associació Mediambiental la Sínia i l'Associació Hàbitats-Projecte Rius celebren plegats els seus 15è aniversari a l'Hort de la Sínia.

Enguany, l'Associació Mediambiental la Sínia, celebra 15 anys, duent terme iniciatives dirigides a la conservació, millora i difusió dels valors naturals de la conca del Gaià.

I ho celebren en un acte, el proper 11 de febrer, conjuntament amb l'Associació Hàbitats - Projecte Rius, entitat amb una llarga trajectòria que també celebra els seus 15 anys, amb qui col·laboren estretament per la millora i conservació dels espais fluvials. Amb el lema "Catalunya, terra de rius", es plantaran 15 arbres a l'entorn del riu Gaià.

L'acte començarà a les 11 del matí i el punt de trobada serà l'Hort de la Sínia (Tamarit). Es realitzarà aquesta plantada simbòlica i es retornarà a l'Hort de la Sínia, amb un vermut amenitzat per la Colla de grallers els Martinets d'Altafulla i on us farà entrega d'un record de la jornada.

Cal confirmar assistència abans del 3 de febrer per correu electrònic als telèfons 629684469 (Violeta) o al 655486116 (Hèctor)

Data: 

Dissabte 11 febr

Hora: 

11:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
sinia@siniadelgaia.com