2a edició de la TecnoFESC!

2a edició de la TecnoFESC!
Barcelona
Dissabte, 21/10/2017 fins Diumenge, 22/10/2017

Enguany se celebrarà una nova edició de la TecnoFESC, la trobada d'entitats i empreses que treballen per una sobirania tecnològica. La TecnoFESC, està englobada dins la Fira Economia Social i Solidària de Catalunya.

El dissabte 21 i el diumenge 22 d'octubre, a la Fabra i Coats de Sant Andreu, Barcelona, es celebrarà la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, un dels màxims exponents de la economia col·lectiva i accessible. Dins d'aquesta Fira, es celebrarà la segona edició de la TecnoFESC. Aquest espai, agruparà estands d'empreses i entitats de l'àmbit tecnològic i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. Tots aquestes empreses i entitats que participaran a la TecnoFESC, segueixen criteris d'economia solidària. En els propers dies, s'acabarà de publicar la programació d'activitats referent a la TecnoFESC.

La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya i organitzada per col·lectius com Adab1ts, Andròmines, Guifi.net, eXo, Pangea i Jamgo. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica com: Colectic (antigament el TEB), Free Knowledge Institut, Som Connexió, eReuse, The Things Network, Fem Procomuns, CoopDevs, Katuma, Col·lectivaT i Som Mobilitat.

Data: 

Dissabte 21 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
SETEM
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org