2a ‘Nit solidària per a una infància lliure de violència’

2a ‘Nit solidària per a una infància lliure de violència’
Barcelona
Divendres, 26/10/2018

Els beneficis es destinaran a l’ampliació del servei del ‘Projecte Damara’ en què l’entitat dona atenció a infants que pateixen violència a l'àmbit familiar i escolar.

Fundació Aroa organitza la 2a ‘Nit solidària per a una infància lliure de violència’ que tindrà lloc el divendres 26 d’octubre a les 19.30 hores al Palau Macaya de Barcelona. Els beneficis de l’acte es destinaran íntegrament a l’ampliació del servei del ‘Projecte Damara’ en què l’entitat dona atenció a nenes i nens que pateixen violència a l'àmbit familiar i escolar perquè puguin superar les greus conseqüències d’aquesta i viure en un entorn que els ofereixi la seguretat i l'amor que necessiten.

L'esdeveniment, que coincideix amb la celebració dels 15 anys de l’entitat, serà conduït per l'Elisenda Camps i comptarà amb un concert de duo de violins, amb un repertori de músiques del món per acabar un còctel-sopar. La violència a la infància contínua essent una realitat social creixent. Sense anar més lluny, a Catalunya s'han detectat més de 16.000 casos, tot i que la xifra de l'abast real no està quantificada. Davant d'aquestes dades i les demandes d’atenció, des de Fundació Aroa es dona resposta especialitzada en atenció psicosocial, acollint al projecte el màxim de nenes i nens

Les reserves i sol·licituds d’entrada s’han de fer a través de correu electrònic a csolidaries@fundacioaroa.org o trucant al 669057540 .

Data: 

Divendres 26 oct

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Fundació Aroa
Correu electrònic de l'organitzador: 
csolidaries@fundacioaroa.org