2na Mostra tecnològica de l'Anoia Tast-Tech

2na Mostra tecnològica de l'Anoia Tast-Tech
08700 Igualada
Dissabte, 18/11/2017

L'Anoia Tast-Tech vol apropar i promoure la tecnologia a la societat, en especial a la comunitat educativa. L'Anoia Tast-Tech vol donar a conèixer la tecnologia des d'un punt de vista creatiu.

El dissabte 18 de novembre, de les 10.00 h fins les 14.00 h se celebrarà al Museu de la Pell d'Igualada, el 2n Anoia Tast-Tech. L'Anoia Tast-Tech és una mostra tecnològica que va néixer amb l'objectiu d'apropar la tecnologia a la societat, sobretot a la comunitat educativa formada per mares, pares, professorat i alumnat. Aquest apropament es vol fer des d'un punt de vista particular, mostrar com funcionen aquestes tecnologies, les professions relacionades amb elles i els usos que se'n poden fer.

Durant la mostra es poden conèixer diferents projectes com «L'estrany viatge del Sr. Tonet» realitzat per Tombs Creatius, companyia d'art de carrers que promouen l'enginy i la diversió. També es podran veure diferents demostracions tecnològiques, presentades per diverses escoles de l'Anoia, com: Lego WeDo, el sistema solar mitjançant la Realitat Augmentada, Scratch, Lego, Arduino i Robot Car Kit Elegoo, Osmo, App Inventor i Autocad 3D, i Lego Mindstorms.

També es realitzaran tallers d'iniciació a la programació, robòtica, realitat virtual i creació de videojocs; xerrades i conferències.

Data: 

Dissabte 18 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació per l'impuls del Sector TIC de l'Anoia
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.ticanoia.cat/altres/contactar.html