3a edició de Terrassa Cooperativa

Terrassa Cooperativa
Terrassa
Diumenge, 05/11/2017 fins Dijous, 30/11/2017

Entre el 5 i el 30 de novembre, Terrassa acollirà una vintena d'activitats que promouran el cooperativisme i l'economia social i solidària entre la ciutadania.

Sota el lema "Cooperativa i solidària, l'economia de les persones", la iniciativa vol "posar en valor les finalitats socials i col·lectives que l'economia social i les cooperatives tenen i que repercuteixen positivament en la ciutadania i en el territori, en tant que posa en el seu centre les persones i el seu entorn".

El programa d'aquesta tercera edició de Terrassa Cooperativa inclou una vintena d'activitats, que es desenvoluparan al llarg del mes de novembre i que pretenen donar a conèixer a tota la ciutadania el cooperativisme i l'economia social i solidària.

El Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa organitza la jornada, juntament amb les cooperatives, entitats i diferents iniciatives d'economia social de la ciutat. També hi col·laboren la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya.

Per a més informació, pots consultar el programa i seguir el compte de Twitter @trsempresa.

Data: 

Diumenge 05 nov

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
Correu electrònic de l'organitzador: 
-