Acte benèfic Petits Músics del Món

Acte benèfic Petits Músics del Món
Sant Cugat del Vallès
Diumenge, 15/12/2019

El pròxim 15 de desembre l'Aula de So de Sant Cugat acull l'acte benèfic de Petits Músics del Món, dedicat a l'albinisme a l'Àfrica, amb la col·laboració de Backline i de l'actor Carlos Vicente.

L'ONG Petits Músics de Món treballa per millorar les condicions de vida de la infància de Malawi a través de projectes en què la dansa i la música tenen un paper fonamental. Per tal d'apropar la cultura africana a la catalana, l'organització presenta el llibre 'La Blessings vol ballar: el somni d'una nena albina a l'Àfrica', un conte en què s'aborda l'albinisme a l'Àfrica i la crua realitat de les persones que pateixen aquest trastorn genètic.


La presentació del llibre estarà a càrrec de l'actor Carlos Vicente i també comptarà amb la col·laboració del cor Backline, que oferirà un concert benèfic. D'altra banda, l'acte servirà per explicar les activitats de l'ONG de cara a l'any vinent, sobretot en relació amb l'arribada del grup d'infants de Malawi, ja que les famílies acollidores compartiran la seva experiència.


L'acte funcionarà mitjançant la taquilla inversa. Si hi voleu acudir, només cal que confirmeu assistència a la següent adreça electrònica: organitzacio@petitsmusics.org

Data: 

Diumenge 15 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Petits Músics del Món
Correu electrònic de l'organitzador: 
organitzacio@petitsmusics.org