Acte de cloenda del projecte [Rec]fugiades

L’objectiu és compartir els videoclips, curtmetratges, fotografies, poemes i entrevistes per estendre com entenem l’acollida i el respecte a les persones migrades. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 11/06/2019

L’11 de juny, Justícia i Pau organitza l’acte al centre cívic Can Clariana Cultural, Barcelona.

El proper dimarts 11 de juny a les 19.00 h, Justícia i Pau organitza l’acte de cloenda del projecte [Rec]fugiades.

Recfugiades és una experiència en clau d’Aprenentatge-Servei en la qual 85 joves del districte de Sant Andreu comparteixen amb el veïnat com entenen l’acollida i el respecte a les persones migrades i refugiades residents a la ciutat.

El projecte ha estat desenvolupat juntament amb La Bretxa i el Col·legi Mare de Déu dels Àngels, que han treballat durant un trimestre escolar per informar-se i comprendre la situació de les persones migrades i refugiades, contribuint així a la cohesió i la interculturalitat del barri.

L’objectiu és compartir en un acte públic els videoclips, curtmetratges, fotografies, poemes i entrevistes elaborats a l’aula, per tal d’estendre com entenen l’acollida i el respecte a les persones migrades i que aquesta mirada arribi a tot el veïnat de La Sagrera i Sant Andreu.

La cloenda comptarà amb la participació de la Carmen Juares, de la Asociación Mujeres Migrantes Diversas.

L’acte està obert al públic i de l’11 al 20 de juny, es podrà visitar l’exposició ‘[Rec]fugiades: la diferència ens enriqueix, el respecte ens uneix’ al Casal de Barri Torre de la Sagrera.

Data: 

Dimarts 11 juny

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org
Organitzador: 
Justicia i Pau