Acte del lliurament del Memorial per a Pau Josep Vidal Llecha 2014

L'activista Aminattou Haidar Font:
Reus
Divendres, 03/10/2014

El lliurament recau a Aminattou Haidar i a la xarxa de dones i organitzacions saharauis per la defensa dels drets dels poble, en especial per a l'autodeterminació del poble saharauí. L'acte comptarà amb la presència d'Arcadi Oliveres.

La sala d'actes del Centre de Lectura de Reus acollirà el proper divendres 3 d'octubre a les 20.15h la concessió del 30è Memorial per la Pau Josep Vidal i Llecha. Enguany el lliurament serà per a Aminattou Haidar i a la xarxa de dones que defensen el dret a l'autodeterminació del poble saharauí, així com la defensa dels drets de tots els pobles. L'acte comptarà amb la participació d'Arcadi Oliveres.

La concessió del Memorial és una iniciativa organitzada per l'Associació Josep Vidal i Llecha, que promou la memòria de l'escriptor i jurista català, amb la col·laboració del del Centre de Lectura de Reus. L'objectiu del reconeixement és donar suport a persones, grups, campanyes o investigacions dedicades a la defensa i al foment de la pau, al desarmament i a l'ecologia.

La trajectòria com a activista d'Aminattou Haidar és llarga, tot i que el seu nom va aconseguir gran presència mediàtica l'any 2009 en realitzar una vaga de fam de 32 dies, després de ser expulsada il·legalment d'Al-Aaiún, capital del Sàhara Occidental.

Data: 

Divendres 03 oct

Hora: 

20:15

Correu electrònic Organitzador: 
josepvidal@memorialpau.org
Organitzador: 
Memorial per la Pau Josep Vidal i Llecha