Activa T, implíca't en el canvi

Programa ActivaT Sonrisas de Bombay
Dimarts, 11/06/2013

Sonrisas de Bombay proposa una jornada plena de ponències de destacats conferenciants de l'àmbit acadèmic i de la cultura, i dues taules rodones que posaran l'accent a la sessió.

Taules rodones:

  • La primera centrada en el paper de la dona a l'hora d'emprendre iniciatives en aquesta línia, amb protagonistes de l'àmbit de l'empresa, el periodisme, la cultura i l'activisme social.
  • La segona centrada en les experiències de les tres fundacions organitzadores, amb models d'actuació inspirats en els principis i objectius que vertebren la jornada.

En definitiva, diferents agents socials amb propostes que conviden a la ciutadania a l'acció.

Dia: 11 de juny

Lloc: Sala París, entrada pel Museu del FC Barcelona.

Aportació recomanada: 5€

Es prega confirmació d'assistència info@fundaciorosaoriol.org

Per què?

Perquè tots i totes, des dels diferents àmbits de la societat, podem fer molt per a aconseguir una societat en la que la igualtat de drets i oportunitats sigui efectiva per a totes les persones. Sense fronteres mentals ni físiques que obstaculitzin aquest procés.

D'aquesta manera és com ho creu el FC Barcelona, la Fundació Rosa Oriol i la Fundació Sonrisas de Bombay. Per això, han organitzat una plataforma de debat i proposta sota el títol "Activa T".

Volen oferir un punt de trobada a persones, organitzacions, institucions, empreses, etc. per a que més enllà de connectar idees, es connectin també accions i sinergies sumant esforços per a aconseguir un objectiu comú.

Ho fan moguts per la urgència de generar espais de reflexió que ens ajudin a tots i a totes a buscar respostes i una alternativa a la crítica situació socioeconòmica en la que ens trobem actualment. També per la necessitat de maximitzar recursos i de potenciar el treball en xarxa. I per la voluntat de fer-ho amb una inspiració positiva i optimista per a impulsar un canvi i una transformació de la que la ciutadania ha de ser protagonista.

Data: 

Dimarts 11 juny

Hora: 

09:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciorosaoriol.org