Aquest Nadal, regala salut mental amb les litografies de Salut Mental Catalunya

Litografia
Barcelona
Divendres, 19/12/2014 fins Dijous, 08/01/2015

Regala salut mental” és un projecte solidari de la Fundació Salut Mental Catalunya, antiga Fundació Funamment, en col·laboració amb Artelista, botiga on line especialitzada en la venda i subhasta d’obre d’art.

Enric Ansesa, Joan Barbarà, Simó Busom, Gustau Carbó Berthold, Lourdes Fisa, Antonio Hervás Amezcua, Concha Ibáñez, Amèlia Riera i Jaume Rocamora posen el seu art al servei de les persones amb trastorn mental.

El projecte està comissionat per Josep Maria Cadena, periodista i un dels crítitcs d’art més reconeguts del nostre país, i consta de nou obres realitzades mitjançant procediment calcogràfic amb planxes de 24 per 32 cm com a màxim i 10 per 10 cm com a mínim, estampades en paper de 36 per 50 cm fet a mà i amb marca en relleu de la Fundació Funamment per donar més presència i singularitat a les obres.

Les obres es poden adquirir per separat al preu de 180 euros o la carpeta sencera de les nou litografies, al preu de 1.400. L’enviament és gratuït. Els diners recaptats es destinaran a millorar l’atenció i recuperació de les persones de problemes de salut mental que són usuaris dels serveis i projectes de la Fundació SMC, com ara Clubs Socials, programes d’acompanyament a domicili i sortides respir.

Data: 

Divendres 19 des

Hora: 

13:43

Organitzador: 
Salut Mental Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
federacio@salutmental.org