Asian Dub Foundation inauguren el Cruïlla BCN

Asian Dub Foundation Font:
Barcelona
Dijous, 09/07/2015

El Cruïlla Barcelona, a més a més de ser un festival de música, és un espai que ajuda a algunes entitats amb ànim social a difondre els seus missatges i la seva feina.

El Cruïlla Barcelona celebrarà del 9 al 12 de juliol la setena edició al Parc del Fòrum convertit ja en un dels festivals imprescindibles de l'estiu a la ciutat. Podreu gaudir de Kendrick Lamar i el seu excepcional 'To pimp a butterfly', Lauryn Hill (ex-Fugees), el 'soulman' Aloe Blacc, els escocesos Franz Ferdinand amb l'inclassificable mític duo Sparks i un munt de bandes més.

Asian Dub Foundation inauguraran aquest dijous, 9 de juliol, a les 21h, el cartell de tres jornades musicals. Els anglosaxons presentaran el seu nou disc More Signal More Noise que es publica el proper 10 de juliol. El combo britànic porta gairebé una vintena d'anys servint en safata una combinació musical explosiva i única on estils com jungle, dub, rock, hip hop i, per descomptat els sons tradicionals hindús, es fusionen. El concert inaugural serà gratuït per a tots els que ja teniu entrades o abonament pel festival. No hi haurà entrades a la venda per a aquest concert.

El Cruïlla Barcelona, a més a més de ser un festival de música, es converteix anualment en un espai que ajuda a algunes entitats amb ànim social a difondre els seus missatges i la seva feina. Ja és sabut l’estreta relació entre el Cruïlla Barcelona i Amnistia Internacional, amb la possibilitat de realitzar una donació de 2€ al comprar les teves entrades, però, a més a més, durant els dies del festival, el certamen acull i difon les activitats d'Oxfam Intermón, Som nit (projecte de prevenció al consum de drogues de la Creu Roja), Aldees Infantils, FETS (Associació d’entitats de Banca Ètica) i Surf Help.

Podeu comprar entrades on line.

Data: 

Dijous 09 jul

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
festival@cruillabarcelona.com
Organitzador: 
Cruïlla Barcelona