Blue Eco Festival

Blue Eco Festival  se celebra divendres 25 de novembre al Museu Marítim de Barcelona (imatge: Global Eco Forum)
Barcelona
Divendres, 25/11/2016

Blue Eco Festival se celebra divendres 25 de novembre al Museu Marítim de Barcelona, promogut per l'entitat Eco Union, amb un programa d'activitats culturals i artístiques entorn la sostenibilitat al mar.

17h-22h: Marviva: mostra de residus marins

Projecte de recollida de residus marins. Promocionat per l’Agencia Catalana de Residus, l’Autoritat Portuària de Barcelona i la Confraria de Pescadors de Barcelona. Més informació:Marviva

17h-19h: Tallers infantils per famílies (2)


17h-17h30 / 18h30-19h: Taller creatiu i exhibició “Les Cares del plàstic”

Aquest taller es fa amb plàstics recuperats de les platges de Sitges, que s’han netejat i classificat per grandària i color. Es tracta de fer composicions de cares molt simpàtiques amb el suport dels monitors. Al mateix temps es dona informació rellevant sobre com podem ser part de la solució per reduir els plàstics que any rere any contaminen el mar arreu del món. Organitzat en col·laboració amb el Centre d’Estudis del Mar, un programa d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona.

17:30: Espectacle de Pallassos de Pescaplàstik

Diversió tot aprenent sobre els impactes mediambientals que afecten al mar, amb Pescaplastik

18h-22h: Mapping art visual

Espectacle audiovisual projectat a la façana del Museu Marítim, amb projeccions d’artistes visuals de Barcelona: “UN PER TOTS”, Leonardo Blanco; “EL MEU MÓN” i “VOCES QUE MAI HAURIEN D’ESCOLTAR”, de Boris Dulon a.k.a. Vj Ovideo, Sebastian Jara. Produït per Posidonia Green Project.

19h-20h: Show Cooking – Mùsica i AperiPeix

Show cooking amb Peix al Plat utilitzant peix de km0 de la Confraria de Pescadors de Barcelona.

20h-21h30: Documental mediambiental “Desierto Líquido” (cast.)

Documental imprescindible per entendre els problemes socials i ambientals al voltant del cercle viciós del consumisme, la sobrepesca i la immigració. Per la presentació d’aquest documental produït en tres països: Espanya, Mauritània i Senegal, comptarem amb la participació dels seus directors, l’Alba Azaola i en Daniel Carrasco, així com d’en Ramon Tarridas, un dels pescadors artesanals entrevistats i protagonista en el documental.

Desiero Líquido ha rebut diversos premis: Premi del jurat al millor documental en EcoZine, Festival de Cinema i Medi ambient de Saragossa, i Premi del públic en Another Way Film Fest de Madrid.

Data: 

Divendres 25 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Eco Union
Correu electrònic de l'organitzador: 
web@eco-union.org