Celebreu l’Arduino Day!

Celebreu l'Arduino Day
Dissabte, 16/03/2019
(En línia)

La microcontroladora Arduino celebrarà el seu dia amb un munt d’activitats. Per aquest any es vol arribar a la xifra de 550 esdeveniments.

El 16 de març se celebrarà, arreu del món, l’Arduino Day. Aquest dia va ser idealitzat per la comunitat Arduino amb l’objectiu de poder mostrar a la resta del món tots els avantatges i possibilitats que té la microcontroladora Arduino. L’any 2018 l’Arduino Day va registrar 529 esdeveniments. Per aquest any volen arribar a la xifra de 550 esdeveniments.

A l’Arduino Day hi pot participar totes les entitats que tinguin una relació forta amb l’Arduino: espais 'makers', 'fablabs', 'hacker spaces', associacions, escoles, instituts i universitats. Durant aquest dia es poden fer demostracions de projectes realitzats amb Arduino, formacions inicials per a la gent que vulgui iniciar-se en aquest món o formacions de temes més específics, i xerrades al voltant de la placa Arduino.

Per participar en l’Arduino Day, les entitats han de fer el següent:

  • Trobar un espai adequat pel tipus d’activitats que vols fer. La majoria d’activitats haurien de ser obertes a tots els públics i gratuïtes.
  • Omplir el formulari per registrar les vostres activitats. Aquest formulari estarà obert fins al 3 de març.
  • Un cop les activitats estiguin aprovades, sortireu al mapa d'activats de l’Arduino Day.
  • Haureu de publicar a les vostres agendes en línia i xarxes socials el vostre esdeveniment. Podeu fer servir l’etiqueta #ArduinoD19.

Arduino és una microcontroladora electrònica per donar instruccions a altres elements electrònics. Mitjançant Arduino es poden fer multituds de projectes artístics o de serveis a la comunitat. Arduino ha estat fabricat sota la llicència de programari lliure.

Data: 

Dissabte 16 març

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Arduino
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.arduino.cc/en/Main/ContactUs