Concert solidari Casal dels Infants

Concert de Love of Lesbian a Razzmatazz. Font: Wikipedia
Barcelona
Dimecres, 30/01/2019

La segona edició del concert ‘Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves’ se celebrarà el 30 de gener a Razzmatazz.

La segona edició del concert ‘Veus per la igualtat d’oportunitat dels joves’ tornarà a reunir cinc referents del panorama musical català: Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat. Aquest fantàstic cartell serà la cara d’un concert solidari del Casal dels Infants que se celebrarà el 30 de gener de 2019 a les 20h a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

L’objectiu del concert és reivindicar que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder accedir a oportunitats per construir la seva vida. En la primera edició del concert l’any 2017 van participar grups com Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut, que van omplir la Sala Barts en una nit inoblidable.

Els ingressos aconseguits de la venda d’entrades es destinaran a l’acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària així com de formació i inserció sociolaboral. Les entrades del concert benèfic es poden reservar en línia.

Data: 

Dimecres 30 gen

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@casaldelsinfants.org
Organitzador: 
Casal dels Infants